Tuesday, 20 May 2008

HaPPy MoTher Day

aku tau mcm dah terlambat nak letak entry nie..tapi tak kesah la beb..last week aku mmg bz gila ngan keja..biasa la bila bos aku balik m'sia mcm2 keja yg aku perlu buat mmg tak sempat la mengadap blog2 nie..tapi this week bos aku dah balik Thai jd free skit la masa aku kat opis..otak pun tak stress sgt..blh la goyang2 kaki skit hahahahha

time ari ibu tu kami pakat adk beradik nak celebrate utk mak kami yg tersayang nie la..tapi sebenarnya kami buat kenduri doa selamat utk Cham (adk sepupu aku yg tggl ngan family aku)..buat utk dia sbb dia dpt msk polis, lapor diri kat Sarawak..jd mak aku nak la buat something utk Cham nie..cantik la tu sbb blh buat sekali utk mak aku kan..

baca yasin ramai2..menu plak mmg special mak aku buat nasi ayam, ada agar2 pandan n popia..mmg menyelerakan..sayang mkn mmg tak ingat dunia..entah baper kali tambah pun aku dah tak perasan sbb sibuk layan tetamu yg datang..

bila keadaan dah reda, aku pggl sobri sbb aku letak kek dlm blk aku..dah siap cucuk lilin, than sobri bwk kek kat luar..kami adk beradik nyanyi lagu Ibu..dah jd sebak mak aku..alaaaa nak nangis la tu..

siap kena cium sorang2 ngan mak aku..dah ptg kek pas skit kat bdk2 yg ada..meriah la kali nie sambut hari Ibu..

jd aku ucapkan Selamat Hari Ibu utk mak aku yg aku amat2 sayang sekali..Melah bt Suhot
Lov u mak


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

4 comments:

  1. Oh!
    Dah pregnant ek :D

    Tahniah ek..

    Oh!
    Selamat hari bunda untuk mama kamu juga :D

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi