Friday, 29 November 2013

Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat

sempena bulan Nov nie
adalah bulan kelahiran Umar
Ena nak buat contest simple-simple untuk sahabat-sahabat
yang sudi join di blog ena nie :)

--umairah zahrah dan umar zariff--
anak-anak tersayang Ena
tahun nie genap umar 3 tahun

Syarat-syarat Penyertaaan mudah sahaja :

Peserta dari Blog : 
1) LIKE pages : Zarenaheeney Vitamin Shop di FB
2) FOLLOW blog ena nie http://zarenaheeny.blogspot.com
3) Buat Entry Bertajuk "Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat"
4) tinggalkan URL link entry anda di ruangan komen nie

Peserta dari FB : 
1) LIKE pages : Zarenaheeney Vitamin Shop di FB
2) FOLLOW blog ena nie http://zarenaheeny.blogspot.com
3) SHARE gambar ini di Wall FB anda dan Tulis “Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat”
4) tinggalkan URL link FB anda di ruangan komen nie atau di pages FB


Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat nie
berlangsung pada 19.11.2013 sehingga 29.11.2013

hadiah yang bakal di terima oleh pemenang ialah 
supplement yang Ena jual 
supplement apa try tengok apa di bawah header blog ena
best tak :)

Pemenang akan dipilih melalui Random.org
di harap dapat sambutan dari sahabat semua
dan terus memberi sokongan kepada Ena di dalam dunia blog dan new business yang Ena ceburi
sayang korang semua....



Peserta Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat

#10 Aliah Law http://watashiwaaliahdesu.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#11 Syuhada Salleh http://www.syuhadasalleh.my/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#12 Mama Darwiish http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#13 Nuriesya Nadia http://nadiaradzif.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#14 Zack http://fazahunhan.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#15 Saira Othman http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#16 Cikgu Norazimah http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#17 Mujahiddah Agama http://syahadasyuhada.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#18 Nadhirah http://adichiee.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#19 Daris Rifqi http://justcontestonly.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#20 Noor Aina W Azmi http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#21 Nadratul Syazwana http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#22 Aisha Fauzi http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#23 Iza Ishak https://www.facebook.com/ishak.lyna
#24 Needa Aziz https://www.facebook.com/needa.aziz.90
#25 Shahida Rahim http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#26 Siti Azura Salamat http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#27 Sya Mimie http://april-in-love.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#28 Suhaila Zahara http://lalazarryn.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#29 MG Schmidt http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#30 Ika http://schomells.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#31 Eyra Dzuhairah http://eyra1990.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#32 Amyma Omar http://nooramyma.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-heb.html
#33 Misse Nadh http://supernaddyss.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#34 Yang Ayesha http://purplestarz89.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#35 Ain http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#36 Ika Zulkefli http://sepupusepakat.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#37 Nik Aina http://inameowmew.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#38 Nik Aina https://www.facebook.com/cik.ina.773
#39 Tengku Butang http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#40 Nur Mahirah http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#41 Fatin Diana http://www.fatindiana.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#42 Fatin Diana https://www.facebook.com/ftndiana27
#43 Hannan Wahyu http://hannaannnnn.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#44 Hanis Masturina http://hanismasturina.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#45 Cik Karmila https://www.facebook.com/karmilaluvleeminho
#46 Ieyzartd Syahieyr http://giveawaymudamudi.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#47 Naz Ieqa http://nazwww.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#48 Nazira Naziha http://hellomynameisnazira.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#49 Atiqah Norbeli http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#50 Atiqah Norbeli http://sipendekmataempat.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#51 Atiqah Norbeli https://www.facebook.com/photo.php?fbid=222792067899045
#52 Atiqah Norbeli http://facebook.com/nurul.atiqahhii 
#53 Hannyn Shamsudin http://theywalkinmyway.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#54 Mar Mansor http://jnjikita.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
#55 Cik Karmila http://narumihuda.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

CLOSED SUDAH : 29.11.2013


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

101 comments:

  1. saya join
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  2. http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  3. selamat berjaya...singgah sebentar di sini yaaaa

    ReplyDelete
  4. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ayu join

    ReplyDelete
  5. Fiza join.. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  6. dh join! hehehe

    http://lipslikesugar87.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  7. bismillahirahmanirahim saya join
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  8. Bismillah...saya join ^^
    http://watashiwaaliahdesu.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  9. http://www.syuhadasalleh.my/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  10. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  11. Kak Ena , saya join ! :)

    http://nadiaradzif.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  12. http://fazahunhan.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  13. joinnn...kak...nak follow log problem...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  14. JOIN

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  15. http://syahadasyuhada.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  16. join ye :)

    http://adichiee.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  17. dah join !
    http://justcontestonly.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  18. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  19. http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  20. Bismillah saya join :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  21. bismillah..saya join..harap2 bertuah..amin..
    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  22. http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  23. http://april-in-love.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    support kak ena, then join sama..^_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sya sebab sudi join contest kak ena :)

      Delete
  24. http://lalazarryn.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  25. MG join :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  26. http://schomells.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  27. ena.. macam tak sempat je nak join.. :(

    ReplyDelete
  28. http://eyra1990.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  29. http://nooramyma.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-heb.html

    ReplyDelete
  30. salam. saya join :)

    http://supernaddyss.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  31. Salam...saya join :-)

    http://purplestarz89.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  32. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  33. http://sepupusepakat.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  34. SIS, KENA SHARE GAMBAR MANA? BANNER GA KE?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam nik..haah letak gambar banner tu kat blog nik
      dan link kan ke blog kak ena nie

      Delete
  35. http://inameowmew.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    https://www.facebook.com/cik.ina.773

    ReplyDelete
  36. Replies
    1. ada lg la fifi
      contest nie sehingga 29.11 nie
      cpt2 seblm kol 12tgh tau =)

      Delete
  37. sempat lagi tak? nak join! nak join! huhu ❤😍

    ReplyDelete
  38. http://vitaminbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. salam, alhamdulillah dh tersenarai sbgai peserta, just nak inform,hehehe


    yang saya punya fb tu, saya ada buat pertukaran nama link kat fanpage,
    sbb tu xpasal2 link profile fb saya berubah sbb link tu diguna/terguna utk fanpage. tapi still saya guna jugak fanpage tu.harap diterima.
    kat bawah ni profile fb aina yg dah berubah.

    https://www.facebook.com/profile.php?id=1272716079

    kalau iktkan senarai peserta saya no #7. :)
    terima kasih.

    ReplyDelete
  40. waahhh.. meriahnye peserta GA.. nanti zura cuba joint jugak..:)

    ReplyDelete
  41. TENGKUBUTANG JOIN YEA.. heee

    http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  42. Datang join dan support :)

    http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  43. join dua2. boleh? hihi

    blog - http://www.fatindiana.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
    fb - https://www.facebook.com/ftndiana27

    ReplyDelete
  44. http://hannaannnnn.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  45. Hanis join =)

    http://hanismasturina.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  46. saya j0in..^^
    http://narumihuda.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  47. ini penyertaan saya dari fb...
    https://www.facebook.com/karmilaluvleeminho

    ReplyDelete
  48. http://giveawaymudamudi.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  49. join..
    http://nazwww.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  50. Saya join :] http://hellomynameisnazira.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  51. JOINED LAST MINUTE :) {BLOG}
    1)http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
    2)http://sipendekmataempat.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    {FACEBOOK}
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=222792067899045 { http://facebook.com/nurul.atiqahhii }

    ReplyDelete
  52. hi ! joinn too :)
    hikhikss

    http://theywalkinmyway.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete
  53. bismillah..dah join
    http://jnjikita.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi