Friday, 15 November 2013

Hadiah untuk Top Commentators : Sept dan Oct

pasti ternanti-nanti hadiah untuk mereka yang menang 
komen di blog ena nie kan
kalau selalu siapa yang tahu
ena memang akan kurierkan hadiah 2 bulan sekali
jadinya sekali ena hantar tu memang akan 6 hadiah akan ena kurierkan :)

hari nie baru berkesempatan nak tayang dan kurierkan hadiah
seminggu lebih ena bertarung siapkan akaun - closing 
hari nie baru dapat tarik nafas lega
dengan handle shaklee lagi
memang tak menang tangan
tapi syukur sangat sebab petang semalam
ena sudah terima bonus shaklee
kali nie dapat merasa jumlah untuk 3 angka...syukur sesangat
dapat ketika ena memang tengah sesak
Alhamdulillah...rezeki dari Allah
berusaha dengan tekun dan bersungguh-sungguh pasti ada ganjarannya
kalau sesaper nak keluar dari Zon Selesa anda
dan mahu tinggalkan Pulau Alasan
bolehlah join ahli Shaklee di bawah Ena
pasti korang akan rasa teruja seperti Ena
setiap kali Bonus masuk ke akaun anda pada tengah bulan
yang penting RAJIN DAN SANGGP BERUBAH!!!

Jom tengok hadiah istimewa yang ena berikan kepada mereka yang selalu
komen di blog kesayangan ena nie :)
--Hadiah Top Komen bulan October--
Key Chain baju kebaya dari Melaka
macam comel jea..macam cantik jea...


--Hadiah Top Komen Bulan September--
FM dari Melaka
macam comel jea..macam cute jea..

1. Tengku Butang
2. Hafiza Aizzawa
3. Sya Mimie

Tahniah kepada pemenang
petang nie ena kurierkan guna Pos Laju Malaysia yea
dah dapat nanti inform ena semula yea
takut ada yang tak sampai jea nanti

ok menyelit skit
ada sesaper berminat nak Join Ahli Shaklee
di bawah mentor Ena
boleh sms/whatssap Ena
0122449373



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

16 comments:

  1. wah..comei..congrats semua yg dapat cute fm tu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehhe terima kasih ayu singgah ke blog ena nie :)

      Delete
  2. wahhh.. bestnyeee.. heee.. lepas ni memang start kumpul fridge magnet lea nampaknyaa.. heee.. semua comel2.. baju kebaya oren tu paling cumeyy.. sebab kaler oren.. ha2.. tahniah buat semua yang jadi top komentar blog k.ena ni yea.. heee.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom selalu dtg ke sini
      terima kasih sggh ke blog k.ena nie :)

      Delete
  3. name fifi ade.. terime kasih ena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama 2 fifi
      fifi mmg selalu dtg ke blog ena nie
      terima kasih yea fifi
      tak bosan dtg ke blog ena nie

      Delete
  4. tahniah kepada semua top commentators....

    ReplyDelete
    Replies
    1. farah pun sama
      terima kasih sebab selalu jugak tgglkan jejak ke blog ena nie :)

      Delete
  5. Replies
    1. hehehehehhe jom selalu tgglkan jejak di sini :)

      Delete
  6. yeay!! cumey2 FM tuu.. x kisah dapat mana satu.. best2.. tQ k.ena

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 azlina
      tq yea sebb selalu jeguk ke blog k.ena nie

      Delete
  7. tahniah kpd yang menang.. comel je FM tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ena lg suka key chain kebaya tu
      comel jea

      Delete
  8. hdiah dari akk dah dapat.. cuma tak dan nak tepek kt blog..hehe

    ReplyDelete
  9. hadiah dah terima.. hee.. nanti teman tepek kat entri ye.. dah lekat kat fridge dah.. bersam2 FM hubby yang teman curik dari beg dia.. ha3

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi