Friday, 15 November 2013

Daftar sebagai Ahli Shaklee [Pengedar Sah Shaklee]

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 
Jana Pendapatan Sampingan
Mana tahu akan Menjadi Pendapatan Utama Laksss
In Syaa Allah
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 

Anda berminat untuk menjadi Ahli Shaklee / Pengedar Sah Shaklee? Jom kita lihat apa faedah-faieda yang Shaklee Tawarkan...

FAEDAH AHLI ( PENGEDAR)
1. Dapat keuntungan dari Harga Runcit iaitu hingga 33%
2. Bonus peribadi dari penjualan produk. (Minima 150uv sebulan)
3. Bonus peribadi yg di terima tertakluk kepada jumlah point uv yg terkumpul. Semakin besar point yg di kumpul sebulan tu, semakin tinggi pembayaran %bonus kita nanti. %bonus bermula dari 5% hingga 21%
4. Pengedar yang mencapai Rank sekurang-kurangnya pangkat Supervisor akan dapat ganjaran extra insentif dari shaklee.
5. Bonus kepimpinan
6. Bonus tambahan
7. Insentif kenderaan
8. Insentif percutian


KEISTIMEWAAN KUMPULAN KAMI:
1. Dinaungi oleh lebih 14 Master Coordinator
2. Kelas bimbingan Online dan Offline
3. Kumpulan sokongan tertutup di FB dan chat group
4. Tips-tips dan motivasi yang berterusan
5. Aktiviti-aktiviti lain yang dianjurkan di setiap negeri


BAGAIMANA HENDAK MULA MENJADI AHLI?
ANDA BOLEH PILIH SALAH SATU PAKEJ DI BAWAH:

1. Pembayaran keahlian seumur hidup sebanyak rm65 (tidak termasuk kos penghantaran memberkit)

ATAU

2.Dapatkan KEAHLIAN PERCUMA apabila:
1. Membuat pembelian sebarang produk yg berjumlah 200uv

Atau

2. Membeli 2 botol vivix

Atau

3. Membuat belian 3 kotak kolagen powder


PERLU KE MAINTAIN POINT??
Tidak perlu sekiranya anda sekadar ingin menjadi ahli shaklee. Sekiranya anda ingin menjadi pengedar dan ingin menikmati insentif-insentif yang diberikan shaklee, anda wajib maintain point.


RUGI KE KALAU SAYA SEKADAR MAKAN PRODUK SHAKLEE TANPA MENJADI AHLI?
Sudah tentulah anda Rugi . Sekiranya anda membuat belian dgn menggunakan ID sendiri, dah tentulah point akan terkumpul di dlm ID anda.. dan ianya tidak mustahil untuk anda mencapai 150uv sebulan sekiranya anda membuat belian berkumpulan dari ahli keluarga, kawan-kawan dan saudara mara.


BOLEHKAH SAYA REGISTER SENDIRI KE BRANCH BERHAMPIRAN?
Ye, sudah semestinya boleh. Anda cuma perlu mengisi ID saya 912844 dan nama saya Zarena Heeney di bahagian Sponsor di dalam borang pendaftaran ahli shaklee. Pembayaran keahlian boleh di buat di kaunter branch atau HQ, selepas membuat pendaftaran, sila maklumkan saya Id anda supaya saya boleh memasukkan anda ke dalam group bimbingan saya.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya di:
Page: Zarenaheeney Vitamin Shop
Fb: Zarenaheeney
Email: zahriff@gmail.com
Hp no: 0122449373 [sms/whatssap]

Saya mengalu-alukan keahlian anda di kumpulan kami..

SID 912844
Zarena Heeney


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

11 comments:

  1. kepada siapa2 yang berminat cepat rebut peluang keemasan ini....

    ReplyDelete
  2. wah.. ramai dah citer pasal keitimewaan jadi emmber shaklee ni yea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom azlina jd ahli shaklee bawah k.ena :)

      Delete
  3. tgh berkira2 nak jd ahli lah ni.. tapi tunggu vitamin ni abis dulu.. majik ke apa? tak habis2 plak walaupun makan ikut masa semua.. cik abang kata, ini alfalfa vitamin berak.. hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom ain jd ahli shaklee dibawah ena
      nnti ena terangkan apa kebaikkan ain dpt lepas jd ahli nie :)

      roger ena tau :)

      Delete
  4. macam best je kak.. hehe
    ada juga orang ckap kat saya suh jadi ahli ni..tp mngkin next time kut nak dftar kalau kerap guna produk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom sya jd ahli bawah k.ena
      yealah klu dah beli selalu tu blh la kumpul point
      dari point tu blh tukar kepada CASH tau
      hah rugi tak join dr skang nie =)

      Delete
  5. alamak.. gelatin tu nak cari kat mana? hu2

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi