Monday, 19 September 2011

Batuk Bermaharajalela

pagi nie hujan turun dengan lebat
tapi start hujan dalam pukol 8am
nak bangun untuk pergi kerja
memang tak larat - tekak memang rasa payau sangat
tapi kena gagahkan diri untuk datang kerja
sebab hari nie syikin memang cuti
jadi kalau aku mc saper nak back up dia
lagi plak aku kena buat kerja dia skit
nanti kalau orang tak dapat cheque kesian plak pada si syikin nanti
jadi datang jugak la ke opis
aku sampai pukol 9 lebih
ingat nak pergi klinik dahulu
tapi macam malas jea nak drive ke sana
jadi masuk terus ke opis
balik nanti baru singgah ke klinik
kak viji tak datang la plak, dia MC hari nie
rasanya macam nak tumbang jea nie
macam nak balik jea
nak keluar lunch pun tak larat
sayang ada bekalkan untuk aku nasi goreng tadi
cuma skang nie takder selera nak makan jea
batuk memanjang dari tadi
rasa macam nak keluarkan jea anak tekak nie
pastu garu-garu .... boleh


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. wana - nnti ader plak bkd di opis nie pengsan kehkehkeh

    ReplyDelete
  3. siannya..minum air suam banyak2 n semoga cepat sembuh key!!

    ReplyDelete
  4. ayu - memang minum air suam dari td..dr nak puasa terus tak jd nak puasa..tak larat nak puasa

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi