Wednesday, 21 September 2011

Conquer Remote TV

skang nie umairah sudah pandai mengawal remote tv
jangan harap la kami nak tengok rancangan tv mengikut selera kami
kadang-kadang tu berebut remote dengan umairah
ialah tengah kita syork tengok tv datang jea minah nie dari luar
terus ambil remote tv dari tangan kami
tup tup tup dan tukar channel tv rancangan kartun
tak ke hangin satu badan aku dibuatnya
lagi plak umairah dah tahu tukar channel tv sekali
tu yang payah nak kelentong kartun dah habis
sebelum nie aku cakap jea kartun dah habis
skang nie dah tak boleh nak kelentung dia
umairah sendiri yang akan cari channel kartun dia huhuhuhu


gambar bukti umairah mengawal remote tv


sambil baring minum susu pun remote si kecik nie pegang jugak

aku ambil memang tak bagi la



umar memang melayan kartun jugak

suka buka channel 618 - baby Tv

sebab memang channel nie non stop rancangan kartun khas untuk budak-budak

ader lagu-lagu dan kartun yang sesuai tontonan budak-budak dan bayi

umar bila dengar lagu siap la goyang-goyangkan badan dia


sambil tengok tv sambil menyusu

nie gambar pagi tadi

suka tengok aksi dua beradik nie

macam dah faham yang waktu pagi ibu dia nak pergi kerja

duduk baik-baik depan tv sambil melayan minum susu

minggu nie sayang kerja petang

jadi umairah pergi lambat skit ke nursery

babah yang handle menjaga budak dua orang nie


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

1 comment:

  1. UMAIRAH MMG KONKER BTL2 REMOTE CONTROL 2..ISH3..

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi