Friday, 15 November 2013

Makan Pizza Hari Nie...nyum nyum nyum

hari nie lunch terliur skit
hehehehhe mamam Pizza Hut hari nie
syukur dengan rezeki hari nie

semalam tengok flyers Pizza 
terliur maybe sebab puasa separuh kot
hari nie terus ajak myBFF makan di sini
nasib baik orang tak ramai
service pun cepat

biasanya kalau makan pizza
selalu kena kondem jea kan
kali nie service sangatlah ok
macam nampak crew pizza ramai laks kali nie

--pizza hut yang terbaru--
rasa memang sedap
suka laks aku dengan rasanya
banyak cheese :p

--ok nielah saya--
hah korang kenal tak hehehehehe
kalau kenal
"say cheese" hahahahahaha mengongkan

--Eikin my buddies---
semoga my buddies nie dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah kepada dia dan hubby dia
kalau korang berminat untuk order ukiran simen pada pasu bunga..dinding..tiang..
contactlah dia memang terbaik
cantik sangat-sangat

--hasil kerja tangan En.Saiful--
macam mana tertarik
sangat-sangat menarikkan
nie 100% hasil menggunakan daya kreatif tangan yea
bukan guna mesin

kalau korang berminat boleh contact : Pn.Eikin
email : eikin.guardian@gmil.com

suka laks aku tengok gaya mak cik nie pakai tudung
hehehehhe tadi masa si mak cik nie nak solat
siap minta dia demo sekejap cara dia pakai shawl dia..
TQ fiza :)

esok nak belanjer mr.hubby laks
esok pagi-pagi nak pergi ke Putrajaya nak ambil ic baru
hehehehhee tak sabar nak tengok ic baru...

selamat bercuti semua
kalau korang nak dapatkan produk Shaklee
jangan lupa dapatkan terus dari ena
mudah jea nak order
just sms/whatssap : 0122449373



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

8 comments:

  1. tq zarena.. smoga dipermudahkan segalanya.. Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 jea
      rezeki yg ada elok kongsi bersama :)

      Delete
  2. Lawa ena pakai shawl coklat ni... Cantik terletak aje nampaknya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala pki anak tudung dlm..senang jea nak pki shawl ain
      mudah sgt2

      Delete
  3. bestnya.. kita lama xmkn pizza huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom mlm nie kita serang pizza alycia :)

      Delete
  4. sedapnyaa.. pizza terbaru? skrg ada lagi tak?

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi