Sunday, 10 November 2013

B Daman Toys

memula aku memang tak tahu apa yang umar nak
1st time aku dengar sebut benda nie just dengan man man jea
seyesssss tak tahu apa ke jadahnya
masa 1st time dengar tu kami pergi ke Jusco
melalak-lalak nak benda nie
cuma kami ma bapak yang bodoh tentang kartun
buat tak tahu jea permintaan si umar nie
terus lupa apa si bam bam nie nak

last week aku pergi ke The Curve
masa jalan-jalan di bahagian Street Market
umar nampak toys nie lagi
terus tarik tangan aku dan tunjuk toys tu
aku tanya pada brother yang jual nama benda nie apa
tapi brother tu pun cakap macam pelat still aku tak dapat tangkap 
apake bendalah nama toys nie
nama kat luar kotak lask tulisan Jepun rasanya
cuma umar asyik cakap man man jea
sepatah haram aku tak faham
ok abaikan jea
ambil dan terus bayar
harga dia RM15.00
perghhhhh cekik darah betul

--nielah rupa bentuk B Daman tu yea--
aku tahu pun dari rakan di FB
hehehehehe
di tengah b daman nie boleh letak guli
pastu kena tekak di belakang bdaman
guli tu akan meloncat keluar
power tak power tak
cakaplah power hahahahaha
Ain laks cakap ada bdaman lagi power dari nie
hehehehehhe sabar jelah

--berkepit ke mana-mana sahaja bila dapat toys kesukaan--

--sampaikan kakak nak tengok sekejap pun tak boleh--

--ok jaga-jaga bu, adik nak tembak ibu nie--

emmmmm sabar jealah
skang nie dalam rumah penuh dengan guli
kalau terpijak sakit tapi kaki dibuatnya
hishhhh nie pun nak lagi
si bam bam nie cakap kena ada koleksi lagi
amboi amboi banyak la adik
ingat duit ibu boleh petik dari daun pokok jea 
petik terus jadi duit yea
emmmmmm 



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

7 comments:

  1. mahal betol harga tu....
    dulu cik akak pun tak tahu...
    tu ada sedara salu je minta....yang makcik dia nie tak tahu.....
    Siap lagi anak sedara cik akak soh tengok iklan tv119...
    mak aii...gara2 Bdaman

    ReplyDelete
  2. dpat skali ngn guli tak?
    ada byk color
    kalau umar nk buat koleksi cantik jgk tu nnti boleh susun kt rak cantik2..hehe :)

    ReplyDelete
  3. semangat umar dapat toys baru....tapi harga rm15 mmg mahal...xpe la sekali sekala...hihihi

    ReplyDelete
  4. adik fifi ade banyak.. dekat 10.. banyakkan.. da la mahal.. memang ade lagi power.. atas die ade bekas boleh letak banyak guli sekali gus..

    ReplyDelete
  5. hihihi.. kakak nak nengok kejap pun x leh yea.. kekut.. heee

    ReplyDelete
  6. Haha adik banyak kali kene marah sebab beli bende alah ni huhu pembaziran ibucakap

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi