Thursday, 22 August 2013

Event Cabaran Mega Huggies Dry Pants

sabtu lepas aktiviti memang pack
memang terkejar-kejar rasanya
semuanya nak buat dalam satu masa
tu yang tak dapat nak pergi Open House rumah Khair dan Erid

sebab kami pergi ke One Utama untuk mengjoinkan diri
hadiri Event Huggies

Event nie untuk dimasukkan ke dalam 
The Malaysian Book of Records
untuk Acara Penukaran Lampin bayi yang terbanyak dalam satu hari
masa kami sampai jumlah yang telah baby join ialah 1802 ~ ramaikan

kami pilih slot masa 8.30pm
tapi kami sampai awal skit pukul 7.30pm
tapi bila tanya register kaunter, that girl cakap boleh jea nak masuk awal

jadi apa lagi terus jea la register
bagi nama dan no. i/c
terus kaunter girl bagi card 
girl tu beritahu card tu akan di chop pada setiap session

untuk 1 session kena tukar drypers anak kepada drypers Huggies Dry Pants
memandangkan umar memang malu nak buka seluar dikhalayak ramai
aku memang dah stand by dalam kereta sudah tukar pampers umar kepada dry pants
hehehehhehee anak bujang aku nie memang pemalu orangnya

jadi aku hanya dudukkan umar sekejap di bahagian changing drypers
pastu tunjuk dry pants yang umar pakai
than dapat chop di card :)

lepas tu pergi ke 2nd session
kena Q untuk bergambar di wall Huggies
ada 2 gambar
sekeping bergambar bersama dengan family
sekeping lagi bergambar dengan anak yang diregister jea
gambar yang bersama dengan anak nie dilekatkan di wall Huggies
gambar bersama family diberikan kepada kami

lepas tu pergi ke 3rd session
kena Q jugak sebab kena tunjukkan card yang telah di chop 2x
di kaunter nie boleh claim goodies beg dan dapat sijil penyertaan
selesai sudah..sekejap jea masa untuk kami di Event nie

lepas tu baru kami round-round disekeliling event
memang ramai yang join
kemudian kami layankan umairah dan umar main mainan di tempat khas untuk anak-anak
banyak aktiviti yang anak-anak boleh lakukan
cuma masa kami nie takder artis pun
tengok di FB Huggies
ramai artis yang join : Tini [3R]..Belinda Chee..Faezah Elai..Daphnie Iking..Amber Chia..
memang seronok join Event nie..
tak rugi rasanya..memang berbaloi-baloi :)

--gandingan sedondon umar dan babahnya--
berbelang-belang

--umairah yang tak tahan nak pergi toilet--
hehehehehhe sempat lagi ibu snap gambar umairah :p

--di hadapan kaunter pendaftaran--
masa kami sampai orang tak ramai
mungkin sebab kaunter banyak di buka
jadi tak perlu nak Q pun :)

--bahagian untuk penukaran lampin--


--mengelat dakk umar nie--
tak tukar lampin pun di sini
umar pemalu sangat nak tukar lampin di khalayak ramai :)


--time to Q untuk photoshoot--
pun tak ramai jugak orang sebab ada 2 bahagian untuk photoshoot


--sebelum photoshoot dengan cameraman--
ambil gmbar sendiri dahulu hehehehehe

--pandai betul anak-anak skang nie bergambar kan--
sporting betul masa bergambar
masyarakat majmuk semua kaum ada
melayu..cina..india..

--peace yooo dari umairah--

--di kaunter untuk claim selepas semua card telah di chop--
kalau ada bonus link akan dapat buku Huggies :)

--yeay dapat Goodies Beg dan Sijil Penyertaan--
best best best

--umairah di atas pentas--
memang slumber jea minah nie hehehehehe

--pastu ibu umairah pun slumber jea bergambar atas pentas hehehehehe--
than lepas kami bergambar di atas pentas
ramai jea parents yang lain bergambar atas pentas
yea la nak bergambar dengan wall Huggies kan :)

--time to play--
memang ramai kids di sini
crowded betul lah
bagi peluang pada umairah dan umar bermain sekejap


--mr.hubby yang sangat sporting bila ajak event yang sebegini--
thanks sayang :)

--umairah with teady bear--
we love Huggies Dry Pants
sangat mudah ketika pakaikan umar lampin
hanya berdiri dan terus sarungkan sahaja :)


--ketika acara berlangsung--
sempat snap dari escalator ketika nak balik

--gambar kami sekeluarga--
gambar nie diberikan secara percuma
terus masukkan dalam frame...

--goodies beg kami aku terima--
goodies beg nie bernilai RM150.00
dapat beg ~ memang cantik beg nie boleh lah digunakan ketika berjalan-jalan nanti
kipas
tisu 
pad
dan yang paling best dapat Huggies Dry Pants
sangat-sangat berbaloi spend masa di acara nie...


untuk dapatkan sample free 


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

16 comments:

  1. Replies
    1. tu la sbb ena suka join event yg camgini
      seronok

      Delete
  2. kan sgt berbaloi ...
    kita xde round sangat terkejar tetamu nk dtg beraya umah mertua kekekek ... best event cam ni lagi2 asben sporting nk layan kan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ena mmg habis pusing event tu
      nak tgk org

      Delete
  3. memang berbaloi..dpt mcm2 goodies bag.
    pakkal kty dah takde baby

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehhee thn dpn takder dpt la nk join
      umar dah besar

      Delete
  4. Replies
    1. byk brg yg di isi dlm goodies beg tu

      Delete
  5. mmg best la kak ena..kenangan yg mmg bermakna buat famili kak ena..

    ReplyDelete
  6. waaahhh.. seronoknye~ meriah sekali~

    goodies bag dia berbaloi2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg seronok
      plg best goodies beg dia la
      anak seronok mak bapak pun seronok

      Delete
  7. kalau ya dari sini jauh sangat nak g situ....ena area sana mmg dah dkt,mmg best join kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la dkt skit dr umah
      haah Ya area tanjung karang kan

      Delete
  8. bestnya kak bila balik bawak buahtangan..
    rajin akk join event2 ni kan.. :)

    ReplyDelete
  9. sebenarnye fifi pon teringin nak pergi.. tapi sebab kesihatan fifi.. tak jadi..

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi