Thursday, 29 August 2013

Invitation Dari Majalah Lisa

wahhhhhhh bestnya
sebab dapat jemputan dari Majalah Lisa
 untuk Sesi Ramah Raya Bersama Pembaca dan Selebriti Majalah Lisa

petang nie lepas waktu bekerja
aku dan Eikin akan terus gerak ke Ikano
harap akan enjou di event nanti

kenapa kali nie tak bawak mr.hubby laks
mesti korang tertanya-tanyakan
sebabnya event nie untuk diri dan BFF ~ rakan wanita yea
jadi aku ajak la my BFF dari tempat kerja untuk join event nie

hari nie datang ofis dengan baju lip lap hahahahhaha
lawak betullah
--invitation email yang aku terima dari team Lisa--


--my BFF ~ Eikin yang akan join sekali dengan aku petang nie--

cuba teka baju apa yang aku pakai hari nie dan warnanya sekali
kalau ada yang teka betul
pasti ada habuannya
tungguuuuuuuuu :)






Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

12 comments:

  1. bestnya...dapat join lagi best..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak. wahh glam lah dekat ofis tu berbaju lip lap. hehehe. sheila rasa warnanya macam maroon. hehehehe :)

    ReplyDelete
  3. bestnya kak join event..
    semoga enjoy kat sana.. :)

    mesti pakai baju hitam kan? kalau liplap2, meriah skit..hehe

    ReplyDelete
  4. wahh.. tak sangke.. rezeki betulkan..

    ena pakai baju warne oren.. hahaha.. main type je ni..

    ReplyDelete
  5. wah..best2..have fun & jgn lupa amik gambar & cita kat sini tau!!

    ReplyDelete
  6. baju peplum.. warna merah menyala kot.. hehehe

    have fun k~

    ReplyDelete
  7. nak tanya.. camne buat butang home, older, newr tu yea? yang macam kena buat ni.. ada rumah kecik tu.. heee

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi