Monday, 19 August 2013

Semoga Cepat Sembuh

pagi nie masuk ofis
baru dapat tahu yang GM kami masuk ward di PMC
di tahan sebab kemungkinan terkena jangkitan denggi atau kencing tikus
skang nie tak sure sakit yang mana satu

waktu lunch tadi kami singgah sekejap di PMC
untuk melawat GM ~ Mejar Helmy
tengok keadaan memang nampak pucatnya
kesian tengok
tapi apa-apa pun
semoga cepat sembuh Tuan

--dalam sakit-sakit tetap jugak kena sign dokument yang penting dan urgent--
dalam sakit-sakit tu sempat lagi Tuan buat lawak


--gambar Tuan tak clear atas katil kan--
nie gambar Tuan masa sihatnya
orangnya memang garang skit
tapi garang bertempat la...
siapa buat salah mestilah kena kan :)

--sebelum balik sempat lagi snap dengan wife Tuan--
emmmm wife Tuan yang last sekali sebelah kanan


--hahahahhaha budak berdua belakang aku tu memang sengal--
Ain dan Erid

lepas keluar dari PMC
terus makan di restaurant Rasa Lelagi
nak cepat apa lagi
menu nasi ayam lah menjadi pilihan

--Nasi Ayam--
dan minum air barli suam
konon lepas tengok orang sakit ~ insaf taknak minum ais hahahahaha
RM7.60

--kami yang sekepala--
Hafiza..aku..Ain..

--Ain..Erid..Faizal--
kebetulan masa kami melawat Faizal dan wifenya ada sekali
terus kami ajak sekali lunch
sambil-sambil tu bertanya khabar sekali...

kami dari staff GSC mendoakan
semoga Tuan cepat sembuh
dan senantiasa dilindungi oleh Allah swt
Amin



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

10 comments:

  1. Assalamualaikum wbt...

    get well soon~~


    regards,
    Unsmiley

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh Tuan GM...kitaorg x tau cite pon,maklumlah dok kat branch...huhuhuh

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh daripada penyakit yg dihidapi tuan GM

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak, semoga GM akak cepat sembuh... :)

    ReplyDelete
  5. Salam K.Zareena..

    sakit itu kafarah dosa..
    semoga Tuan kembali sihat ya.. :)

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi