Friday, 23 August 2013

Jamuan Makan dari Operation Dept

waktu lunch tadi
Operation Department telah anjurkan jamuan makan
bukan open office yea
tapi menu memang bertemakan hari raya dan siap pasang lagu raya lagi :)
walaupun tak ramai tapi tetap meriah

menu memang macam-macam ada
speggeti
lontong
rendang ayam
ayam masak merah
dan kuih raya
meriahkan...

pukul 1pm kami semua turun ke GF
makan-makan di situ
jadi hari nie waktu lunch memang tak keluar pun
makan sahaja dengan kenyang di office

--menu dihadapan mata--
makan sahaja jangan malu-malu

--Finance dept dan PA boss--
tema kami hari nie Grey
dari kiri : Hafiza..Eikin..Aku..Ain

--kami yang melaram habis hari nie--
hahahahhahaa aku pakai baju raya tahun lepas :)

--with Sabri--
satu-satunya jejaka dalam department kami

--malu-malu kucing sabri nak bergambar dengan kami--
hahahahhaha sabar jea lah
sepanjang 3 tahun bekerja di sini
nie 1st time nampak sabri berbaju melayu datang ke office

--with Hanis dari Marketing Dept--

--with Fairuz dari HR Dept--
comey jea adik nie buat muka macam tu
comey tomey :)

--with Nina dari HR Dept--
tengah sarat mengandung

--masing-masing tersenyum lebar lepas makan--

--dept bercampur-campur--
dari kiri : Eikin..kak Ima..Kak Nor..Ct..Aku..Nina
duduk di depan dr kiri : Nadia dan Hanis

Alhamdulillah kenyang perut
malam nie akan pergi ke Open House 
rumah Kak Liza...
nyum nyum nyum 
makan jea kan...



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

10 comments:

  1. comelkan kak ton!!!!......hi3....:p

    ReplyDelete
  2. bestnya ada jamuan camni...macam ada2..meriah..:)

    ReplyDelete
  3. semuanya comel2 dan makanan tu memang yummylicious... makan jangan tak makan... tapi nanti jangan lupa diet tau... *_^

    ReplyDelete
  4. makan..makan...makan....berat tak naik tak pe ena.....ena maintain je kan......klu ya ni makan banyak mst naik berKG2....huwaaaaa

    ReplyDelete
  5. makan makan dan makan.. tahun ni berbeza mcm tahun lepas..

    ReplyDelete
  6. sabri pakai bj raye tu..slalunye si erid jer..

    ReplyDelete
  7. meriah betul.. even tak ramai..

    ReplyDelete
  8. bestnya kak ena ada makan2 kat opis.. :)
    sy kje sorang2..jd xmerasa pun..

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi