Tuesday, 19 November 2013

Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je

petang-petang yang tengah hujan nie
sejuk laks tu
saja gatal nak join segmen dari Mak Dara :)

jom korang kita join segment nie
macam cantik jea macam comel jea



segmen dia mudah jea
Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"

mata ena sepet tak cantik pun
sajer nak gatalkan tangan tepek gambar sekeping nie
--Macam Cantik Je Macam Comel Je--
macam gedikssssssss jea
hahahahahha

kalau ada yang nak join
just klik link di bawah nie yea



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

24 comments:

  1. gd luck kak.. mcm best jer nk join...

    ReplyDelete
  2. macam sejuk je,, macam sedap je ais krim tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm best jea..mmg sedap jea hehehehhee

      Delete
  3. memang cantik ponggg. Good luck :)

    ReplyDelete
  4. nak sikittttttt :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  5. alahai comelnya.. BBL pun join. datang singgah blogwalking..

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  6. hi..singgah dr segmen yg same... :)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  7. sep!
    kita geng mata sepet!
    hehe
    bw here :)

    ReplyDelete
  8. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  9. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    selamat bersegmen kak..

    ReplyDelete
  10. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  11. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  13. cantiknya..
    salam perkenalan..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow also done!
    all the best!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  14. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi