Thursday, 15 August 2013

Cabaran Mega Huggies

tertarik dan menarik
jadi bila sudah tertarik
apa lagi terus la register semalam
siap call mr.hubby nak join masa pukul baper lagi

jadi kami decide untuk join event nie 
pukul 8.30pm
nak pergi siang tak boleh sebab mr.hubby keja
jadi pilihan yang ada hanyalah pada waktu malam

--jom korang jumpa di sana--

harap umar akan jadi good boy pada hari tersebut
event nie untuk baby bawah umur 3 tahun
jom teman-teman blogger register
boleh la berjumpa dan sambil laga-laga pipi di sana..

yang berminat boleh klik link di bawah nie

utk join blh la register di sini ----> https://www.facebook.com/HuggiesMalaysia/app_401023086683244

jom la korang
Ena join masa pukul 8.30pm
jumpa hari sabtu nie di OU...



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

6 comments:

  1. best of luck dan semoga berjaya ena...

    ReplyDelete
  2. gud luck.. fifi nak pergi.. macam jauh pulak ou tu..

    ReplyDelete
  3. aku klu sbb tak nolong mak ayah aku catering
    mmg aku join event ni
    huhh

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi