Friday, 15 January 2010

FB Menemukan Kami

facebook menemukan pada rakan class sekolah menengah dahulu
setelah 12 tahun sepi tanpa khabar berita
tup tup tup facebook menemukan kami berempat
hehehehhee so sweet


tempat perjumpaan kami semalam
adalah di Subway Dataran Sunway [name baru tak ingat la tempat nie]
aku..idah..zura..aishah
kami adalah rakan class 5A2
bila dah jumpa cerita-cerita lama di korek semula
jadi perjumpaan nie happening dengan gelak ketawa
cuma masa memang mencemburui perjumpaan nie
sebab time lunch hour cuma 1 jam
nak taknak berpisah kembali
tapi kali nie kami plan akan berjumpa semula
fada bulan Februari nanti
yang pasti lagi seronok :D
tak sabar nak tunggu waktu tersebut



lunch semalam



hanya roti sahaja
saper nak diet memang elok la makana di sini



semalam menu nie ada dapat special offer
dari RM11.90 cuma bayar RM7.90
apa lagi kan terus amik menu nie ajer lah
tak payah pening kepala nak makan apa kan


aku rasa pas makan nie
confirm kena cari nasi jugak
bukan boleh mengenyangkan perut pun
alas-alas jea huhuhuhuhu


zura..idah..

aku..aishah..

aishah duduk di desa coalfield
dah ada anak sorang
baru jea 4 bulan


harap akan berjumpa kembali
dan harap dapat berjumpa semula rakan-rakan lama semula





Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

3 comments:

  1. wah...bestnyer bertemu kengkawan lama...kira berguna jugak la FB ni ek....

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi