Thursday, 4 October 2012

New Born Baby Girl

hari nie 2 orang member ofis bersalin dapat baby girl
seronoknya
kak ayu - payroll dept
erid - HR

wah kalau salah seorang dapat bby boy boleh kenek-kenen kan
boleh jadi besan dorang berdua nie
tapi tak boleh la sebab kedua2nya dapat baby girl
tahniah untuk korang berdua

lunch tadi sempat luangkan masa
menziarah kak ayu di PMC
masa kami sampai baby baru sahaja dimandikan
wah comeyyyyy sangat
geram nak pegang baby
baby girl kak ayu
putih melepak
gerammmmm tau

kak liza
Syikin
Eikin

membelek baby dari cermin kaca jea

tahniah kak ayu
muka pun masih pucat lagi sebab baru lepas bersalin pukul 11am
baby pun tak sempat lagi menengoknya

hah lepas nie giliran siapa plak member GSC nak tambah anak
besarkan lagi anak buah GSC

seronoknya dapat baby kan :p



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

2 comments:

  1. ena la yg tmbah lak baby yer....

    ReplyDelete
  2. tahniah buat kawan ena.. suka bau bb.. wangi~

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi