Friday, 11 January 2013

Lava Grill Burger

sabtu lepas sebelum balik ke Sijangkang
sayang ajak pergi makan burger bakar
lately nie aku memang suka makan burger bakar
tak kesah la burger bakar jenis apa pun
semuanya aku sapu jea

kali nie aku try makan Lava Grill Burger
korang pernah makan tak
macam-macam nama burger bakar skang nie kan
ikut tekak kita mana nak pilih :)

memandangkan stall burger nie di dalam restaurant
ada menu western sekali
kami belikan untuk umairah dan umar
fish and chips = RM14.00
soup = RM4.00

umairah menghirup habis soup di dalam mangkuk
anak-anak aku nie memang tekak western

umar suka makan fish
jadi umar yang menghabiskan fish
kakak habiskan soup dan fries
licin pinggan

kami pilih beef burger single jea

bagi aku
rasa ok la
boleh tahan
nampak menyelerakan sebab burger dikelilingi dengan cheese
siapa hantu cheese pasti membuka selera korang

macam mana terbuka selera nak try burger nie

tak rugi untuk korang try
sebab sedap
bagi mereka penggemar burger
apa kata korang try :)

lokasi Lava Grill Burger :

LAVA GRILL BURGER CAWANGAN SEKSYEN 7 SHAH ALAM,
KAFE PAUNG,
40M, JALAN ZIRKON F7/F,
SEKSYEN 7, SHAH ALAM,
SELANGOR.
HP: 019-3257716 / 019-2924232 (RIZAL).

LANDMARK: BELAKANG UNISEL

WAKTU OPERASI: 5.30PM - 12.30AM

selamat menjamu selera
untuk lokasi yang lain




Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

3 comments:

  1. nampak macam sedap je kak..meleleh2 cheese nye..

    ReplyDelete
  2. shah - mmg sedap..tapi tak suka sgt cheese dia byk sgt

    Rzaal - TQ

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi