Friday, 20 December 2013

Doakan semoga Mak Mertua Cepat Sembuh yea

kesihatan ibu mertua semakin merundum
masuk minggu nie sudah 3 minggu ibu mertua tak berapa nak sihat
minggu lepas seminggu kena tahan wad sebab
keadaan mak mertua yang sangat lemah
admit di hospital JMS dan kena masuk air 2 botol
makan pun skit-skit jea
tapi Alhamdulillah lepas masuk air
keadaan mak makin ok
sudah boleh mula senyum dan muka nampak ceria sedikit

harap teman-teman semua
doakan semoga mak mertua ena cepat sembuh yea...

--ketika mak mertua lena setelah makan ubat--
last week memang kami kerap turun ke Klang
untuk lihat keadaan ibu mertua
uacapan tidak terhingga kepada kak ros
yang sanggup berkorban untuk menjaga ibu
besar jasa masing-masing

hanya doa kami dapat titipkan
semoga mak mertua cepat sembuh dan pulih seperti biasa





--di ruang legar di hospital JMS--
ada pokok x-mas
umairah dan umar asyik tanya jea
"ibu..naper ibu taknak letak kat umah mcm pokok nie"umairah
"pokok nie letak kat hospital jea"aku
hahahahaha takder idea nak jawab apa...

doa kalian hanya Allah yang dapat membalasnya
terima kasih yea



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

4 comments:

  1. moga MIL ena cepat sembuh.insyallah..amin.

    ReplyDelete
  2. amin semoga cpt sihat n dipermudahkan semuanyee

    ReplyDelete
  3. Semoga mak ena cepat sembuh...

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi