Friday, 12 February 2016

Lawak Gila Movie Deadpool

layan jugak movie nie
memang nak sangat tengok movie nie lepas tertengok trailer dia di fb
jadi petang semalam di opis
sempatlah beli online dulu tiketnya 
takut laks nak beli terus di kaunter
faham-faham jealah skang nie cuti CNY
confirm akan ramai orang punya
tak pasal-pasal dapat seat dongak ke depan
uitssss taknak lah kan

jadi better beli jea tiket secara online
mudah jea skang nie..
ataupun korang download jea application TGV atau GSC di handphone korang tu
bila-bila masa jea boleh order secara online
mudah kan..
handphone korang mesti cangih manggih dah
kan kan kan

ena order tiket last masuk punya
pukul 11.20pm
bagi anak-anak tidor dulu
kemudian baru kami keluar senyap-senyap
nak tengok movie nie bebudak tak boleh tengok yea
ada unsur-unsur yang tak sesuai untuk bebudak heheheheh
kita dah kahwin ok jea hahahahaha

layan movie nie
dari start sampai akhir
confirm korang akan gelak punya
memang lawak gila lah
tak rugi rasanya bayar duit tiket untuk layan movie nie
hehehehhee
dari 10 bintang ena bagi 9.5 bintang
terbaik bakkkkk hangggg

tak sangka laks yang ryan reynolds boleh bawak watak yang kelakar gitu
selalu bawak watak handsome macho jea kan
kali nie memang tak kering gusi dibuatnya
kalau ada yang tengah stress tu
pie lah layan movie nie
mesti muka akan senyum lepas keluar hahahahaha


ena dan mr.hubby
dating berdua jea malam tadi...
bila lagi kan nak keluar berdua...

have fun =)



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

1 comment:

  1. macam mnarik je movie ni .. singgah jap dekat sini .. :)

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi