Thursday, 10 July 2008

FiNaLLy

aku ingatkan tak dpt la tgk citer sepi tapi ari selasa yg lalu, bila aku tgh lepak dpn tv sayang ajak bersiap sbb dia dah tempah tiket wayang citer sepi..apa lg mmg happy la sbb sblm nie nak tgk ajer mesti terhalang niat kami tu..tapi kali nie mesti jadi gak..tak kira nak tgk gak..thanks sayang

kami tgk kol 9.10pm kat GSC OneUtama..nasib baik la parking kali nie senang skit tak la cancel mcm last time ialah nak dekat 1 jam cari parking ajer last2 terus tak jd tgk wayang, kuar balik pg the curve..tapi nsb baik kali nie dpt parking risau gak ialah sbb skang nie tgh hangat org nak tgk citer hancoack..citer nie pun aku nak tgk gak tapi takper next time la kita tgk erk sayang..

ok pas dah tgk citer sepi nie...emmmmmmm pandangan aku jln citer ok cuma lambat skit nak abis..ada sedih skit, ada la 2x kali aku mengalirkan air mata..aku suka sgt ngan lakonan nasha aziz..comel sgt ngan afdlin pun sama, lawak la bila diorg couple tapi finally kesian kat nasha, tak baik tai afdlin buat mcm tu..lakonan baizura ngan pierrea ok la..eja plak biasa2 ajer..senang citer ok la citer nie..tapi aku suka lagi filem cinta..tapi plg class aku suka ngan pemandangan dlm filem sepi nie..mmg best la..tenang ajer..

korang mcm maner dah tgk ker??

kuar ajer dari panggung wayang, opsssss aku terserempak ngan ex-bfren aku..tapi aku buat mcm biasa ajer la ialah perkara dah berlalu kan..borak sekejap la..dia tgk wayang ngan girl, tak tau la klu girl tu awek dia..tapi klu btl pun apa salah nyer..cpt2 la kawen..

pastu nak bayar parking terempak plak ngan ilia plak (bdk opis aku dulu)..dia pun tgk wayang tapi pg ngan mak dia la, tak tgk ngan buah hati ker..ngan ilia nie lama gak berborak..dia terkejut tgk perut aku besar..aku rasa biasa ajer may be dia dah lama tak nampak perut aku tu yg dia ckp perut aku besar..

emmmmm rasa mcm keciok ajer dunia nie kan..sampai sayang pun tegur pas nie jumpa saper la plak kan..aku cuma senyum ajer la kat sayang..biasa la kat OneUtama mmg ramai yg datang, terserempak @pun tdk terpulang pd keadaan kan..


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

2 comments:

  1. pusing-pusing jumpa orang tu gak..
    dunia ni kecit kan..

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi