Thursday, 10 July 2008

HaPPy BeRDaY SaYaNg

hari nie genap umur sayang 27 thn..dah tua la sayang nie..smlm baru la aku cari hadiah utk sayang..plan asal aku nak belikan handphone tuk sayang tapi budget lari la plak..jd aku beli kan Mp4..lg pun sayang mmg nak benda nie, mula2 aku nak belikan Mp3 tapi bila aku tgk price tuk Mp4 ok, aku terus ajer la beli..lg plak Mp4 nie byk kelibihan dr Mp3, klu Mp3 blh dgr lagu ajer tapi Mp4 nie blh dgr lagu, simpan gambo, blh tgk video, blh rakam suara kita jd mmg byk la kelebihan dia..harap sayang suka la..

pastu pg beli kek sekali..yg pasti pilihan kek aku la, blueberry kek..ialah sayang bukannyer suka sgt kek, jd pas dia dah tiup aku jgk yg kena mkn kan..jd better pilih flavour pilihan aku..hahahahah jahat kan..sayang suka perisa orange tapi aku tak suka la ngan orange, rasa mcm cpt ajer muak..


jd tgh mlm tadi tggu gak la jam berdetik smp kol 12 tghmlm..tapi time aku tgk citer CSI Miami, aku dah terlelap..hahahahah teruk kan..aku penat sgt la..



jd pg nie time sayang mandi nak pg keja, aku cpt2 bgn kuarkan berday kek n present dr store..jom kita jln kan misi kita..



sementara sayang dlm blk air, aku msk kan kad comel dlm wallet sayang jd bila sayang nak amik duit time keja nnti sayang akan terjumpa ngan kad tu..harap sayang suka la eheh



sementara sayang solat, aku dah bakar lilin kat atas kek, aku letak kat dapur..aku tggu sayang abis solat than terus aku terpa kat sayang..aku nak tutup mata sayang ngan tgn aku tapi dari belakang aku terjengkit2 nak letak kan tgn aku kat mata sayang..terpaksa la sayang rendah kan skit badan dia utk bg peluang aku tutup mata dia guna tgn aku..hahahahah lawak tul la time nie..


bila dah smp dapur baru la aku buka tgn aku..surpriseeeeeeeeeee



terus la sayang peluk aku n dpt kiss dari sayang..bila dah tiup lilin atas kek, aku bg plak present utk sayang..bila dah buka tu apa lg terus la sayang menjerit suka..jd mmg sayang aku nie suka ngan hadiah yg dia dpt..terus msk kan dlm beg keja dia, nak belek kat tempat keja dia la tu..


selamat hari jadi sayang..mmmmuahhhhhhhhh



klu sayang nak mkn dulu kek tu mkn la tak payah tggu babah..tapi takper la balik keja nnti kita mkn sama2..emmmm tak sabar nak tggu ptg nie..nyummmmm nyummmm nyummmmm nak mkn bluberry kek..cpt tau sayang balik keja ari nie..tak sabar ena nak ngap kek tu..



jd pg nie aku dah happy sbb suami tersayang pun happy gak hari nie..tak smp nak snap gambo sayang tiup lilin..balik nie kena tiup lg sekali tau utk ena snap gambo sayang..



berday kek


Mp4 utk sayang






Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

9 comments:

  1. I like the way you wrote this kind of blog.


    fha loans

    ReplyDelete
  2. happy birthday buat hubby ena !!
    moga panjang umur dan dimurahkan rezeki ..

    :)

    ReplyDelete
  3. fha loans - yea ker, biasa ajer :D

    zzulibj - hai :D

    lottery - may Allah bless u :D

    lily - thanks lily..smoga bahagia selalu..amin

    ReplyDelete
  4. pergghhh, wife bagi mp4 tu.
    sibuk dengar lagu lah tu yeik...

    anyway, hepi besday to your hubby...

    ReplyDelete
  5. cikdinz - hubby ena suka dgr lagu jd bagus gak bg Mp4 tu kat dia..lg plak pas nie hubby ena blh letak gambo ena dlm Mp4 tu..sblm nie ena tanyer naper tak letak gambo ena dlm wallet, hubby ena ckp x baik letak gambo wife dlm wallet sbb selalu akan kat bontot ajer..btl ker :D

    ReplyDelete
  6. alsan jer tuh. taku nnt nak usha lain ternampak lak gambar ena...hahahaaa...
    gurau je lah...

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi