Wednesday, 28 May 2014

Mini Kebab Turki Menjadi Pilihan

nie cerita semalam
lunch hari nie duduk di opis jea
malas nak keluar...duduk depan pc siapkan kerja yang kena siapkan sebelum balik nanti
dah siap baru dapat free kan masa untuk update blog kesayangan nie =)

siapa suka makan kebab
ena dan mr.hubby memang suka makan kebab
kalau pergi pasar mesti akan mencari kebab
kalau pergi mydin subang pun kebab turki menajadi pilihan kami
sebab sedap

semalam cod vitamin herblax shaklee pada pelanggan di sri damansara
terus singgah makan di sini
sederet dengan domino's pizza dan ayamas
sevelah gerai kebab nie ada cool blog

--pilihan mini kebab beef--
RM5.50
ok la kenyang jugak
tapi sebab nak tapau jugak order burger daging
tapi sampai habis keja tak jamah pun
bawak balik bagi pada umar
umairah taknak laks makan burger
mak cakap umairah kenyang makan mee goreng =)
cool blog pilihan ena sudah semestinya lah coffee latte
sedapnyaaaaaaa

--lunch dengan Eikin--
sebab dia temankan cod barang haruslah belanjer BFF kan

korang tengok muka kami ada sama ker???
budak opis pun ada cakap muka kami berdua nie ada sama
emmmmm tang mana ntah yang samanya
Alhamdulillah dengan rezeki semalam

--pokok bunga rose pink--
comel kan
skang nie tambah lagi 1 hobi
suka sudah menanam pokok bunga
emmmmm kita menjadi apa dengan siapa kita berkawan
berkawan dengan Eikin menjebakkan diri ena menanam pokok bunga skang nie
hahahhahaa suka apa
sebab di garaj keta sudah banyak dengan pokok bunga

hahahahaha pagi nie baru tahu
cara ena tanam pokok bunga salah
Eikin bgtahu cara tanam pokok bunga adalah dengan mencampurkan 
tanah organik dengan tanah merah sedikit..kena campur gaulkan sebati baru boleh tanam pokok
emmmm selama nie ena tanam pokok bunga just guna tanah organik jea
huhuhuhuhu 
ok balik nie kena beli tanah merah skit untuk tambah semula dalam pokok bunga yang telah ena tanam
kesian pokok bunga ena huhuhuhuhu
sorry dearest nnti ibu tanam semula yea

semalam tanyam mak
mak kenapa pokok bunga purple nie layu jea tak segar pun
mak cakap..macam mana pokok tu nak layu
ko balik keja terus masuk dalam rumah
tak tengok tak telek pun pokok bunga tu
pokok bunga tu pun nak perhatian jugak

hahahahahahaa wahhhh ayat mak nie memang ada benarnya
kena ada kasih sayang dengan benda yang kita suka 
betul tak...

begitu jugak dalam buz shaklee
downline ena adalah anak-anak ena yang perlukan perhatian
kalau ena biarkan downline ena
mati dan terbiar jealah
nak tumbuh subur perlu ada pengorbanan masa untuk 
mendidik anak-anak shaklee ena untuk tumbuh dan berjaya dalam shaklee
zarena master to be February 2015
in sya Allah
sahabat semua doakan yea......

--vision board ena--
semoga dapat mencapai impian
PERCAYA SEBELUM BERJAYA


Berminat dengan sebarang vitamin Shaklee..nak dapatkan dari Ena
Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi Ena di:
~Zarena Heeney~
♥ sms/whatsApp: 012.2449373
♥ Emel : zahriff@gmail.com ATAU zarena.guardian@gmail.com
♥ FB : Zarenaheeney
♥ Page: zarenaheeney vitamin shop sila klik LIKE utk info terkini



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

6 comments:

  1. wow kebab.. makan time lapar2 mesti sedap tu kan kak.. kalau cool blog sy time pregnt ni menggila sangat. demam2 pun nak juga..
    sy tingin nak tanam2 bunga2.. tp belum terbuat lagi buat masa ni..hehe

    ReplyDelete
  2. thumb up...doa sntiase mengiringi ko na...

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya kak ena.. bestnye kalau semuanya tercapai...

    ReplyDelete
  4. Hey, nice website you acquire here! Accrue up the able work!
    wholesale Jewelry

    ReplyDelete
  5. fifi suke kebab.. tetambah kyros kebab..

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi