Friday, 30 May 2014

Lunch di KFC

Hari jumaat kalau tak pergi ke The Store sg.buloh
memang tak sah
padahal selalu jea ke sini
hehehehehe
sebenarnay nak cuci mata jea pun
bosan lah dah setengah hari duduk di opis
masa lunch la masa yang nak hilangkan rasa bosan
sambil-sambil tu shopping barang skit hahahahaaa

pergi watson's sekejap untuk beli ubat sapu ketiak
hahahahaha boleh gitu
korang sapu ketiak..setiap bulan sama jea ker atau akan berubah-rubah
emmmm macam ena tengok mood
kejap rexona lah..kejap garnier lah...kejap opsss lupa laks
apa nama deodorant di pasaran skang nie
senang citer memang ena pakai berubah-rubah
tak tetap dan tak setia pada yang satu kehkehkeh
boleh gitu....

tapi tetap setia pada suami tersayang :p

kami keluar bertiga
hah saper lagikan kalau bukan my BFF
eikin dan hafiza
memula memang berpecah
sebab masing-masing ada hal nak uruskan something
pastu jumpa jea di kfc

--biasalah datang kfc mesti akan order snack plate--
senang tak pening kepala nak buat pilihan untuk makan

--kami bertiga--
muka ena nampak sipi-sipi jea...

whatever happy lunch semua..
korang makan apa jea waktu lunch tadi..
sharing la skit =)

Berminat dengan sebarang vitamin Shaklee..nak dapatkan dari Ena
Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi Ena di:
~Zarena Heeney~
♥ sms/whatsApp: 012.2449373
♥ Emel : zahriff@gmail.com ATAU zarena.guardian@gmail.com
♥ FB : Zarenaheeney
♥ Page: zarenaheeney vitamin shop sila klik LIKE utk info terkini



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

1 comment:

  1. boleh berubah2 ye nak pakai deodorant..hahaha..

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi