Saturday, 1 November 2014

Basah Ketiak sebab Closing shaklee

fuhhhh lega 
closing sudah
last minute anak-anak nak tambah barang
pening kepala mak dibuatnya

last minute sistem online shaklee buat hal
terpaksa pergi kedai cyber cafe untuk buat urusan transfer uv kepada anak-anak
sabor jea lah...
selalu cengginilah
last minute cust order barang
last minute anak-anak nak tambah uv
last minute nak cukupkan point
last minute sistem jadi bengong
sabar jea lah

hari closing anak-anak silah la duduk jauh-jauh
memang mood akan jadi singa lapar
hahahahahaaa
ialah masing-masing nak cukupkan point dan uv sendiri kan

pukul 11lebih
settle semuanya
baru terasa lapar
ajak mr.hubby makan di luar
lapar gila

berdebar-debar closing dibuatnya
semua benda buat tak kena
settle segalanya baru boleh tarik nafas lega

--licin nasi goreng dalam pinggan--
memang betul-betul lapar dibuatnya

lunch pun makan tak abis
asyik pkir nak closing jea
heheheheheeee
lega 
otak pun dah tak berat
in syaa Allah
kita fighting semula untuk bulan Nov laks
agak-agak apa promo untuk bulan Nov kan
cer teka cer teka =)



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

1 comment:

  1. tak apa tak apa, semoga terus dimurahkan rezeki ena...

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi