Monday, 1 June 2009

FaThEr's DaY CoNtESt



contest ni akn bermula pd 1 June-10 June 2009
keputusan akn diumumkn pd 11 June 2009

so jom rmi2 memeriahkn

FATHER'S DAY CONTEST

Seperti biasa, setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:

1. Add blog MamaTisya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER MamaTisya serta upload banner FATHER'S DAY CONTEST ini di blog anda.


2. Buat entry khas ngan tajuk FATHER'S DAY CONTEST & upload gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2. Sertakn perkara2 berikut:

* Nama ayah & anak
* Umur anak (tiada had umur utk contest ni)
* citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada sila nyatakan)


(P/s: hanya 1 gambar shj tp jika anda mempunyai ank lebih dr seorang so bole ltk lebih means kalo ank 2 org so 2gmbr dan seterus...)

3.Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke MamaTisya (no link back will be disqualified). Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.


4. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & melambangkn kasih syg seorang ayah kepada anak.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 2 pemenang akn dipilih iaitu

* ayah & anaklelaki
* ayah & anakperempuan


6. Hadiah akan di inform mulai 1 June 2009 nanti (saje wt surprise skit)






nama ayah : AHMAD AHMAR RONGI BIN MOHD AFIK
nama anak : UMAIRAH ZAHRAH BINTI AHMAD AHMAR RONGI
umur anak : 7 BULAN


gambar nie di ambil semasa umairah kena demam campak
sebab kasih kan anak , babah umairah sanggup ambil cuti
nak jaga umairah
ena soranga jer yg bekerja (terpaksa sbb byk keja yg tak settle lg)
tapi itu tak bermakna ibu tak sayangkan umairah tau
babah umairah la melayan ragam si kecik nie
tapi sabar sajer sbb utk puteri kami
ibu dan babah sanggup lagukan aper sajer..


suker sangat ngan gambar nie
walaupun umairah kena demam campak tapi still aktif
lagi nak memanjat kat atas keta ibu nie


suker sgt ngan gambar nie
sbb dpt lihat bertapa babah umairah
amat menyanyangi umairah zahrah
dan dpt lihat bertapa banyak persamam antara umairah dan babahnyer


paling ketara ada lah muka
mulut sama
kening sama
pipi sama
mata sama
dagu sama
warna kulit sajer ikut ibu huhuhuhu
tapi walau pergi kemaner
pasti org luar akan mengatakan
mmg ank bapak
byk sgt persamaan dua beranak nie


dan sempena Hari Bapa nie
ibu ada hadiah specil utk babah
ibu plan nak bawak babah n umairah
bercuti di genting
tak pernah lagi kita 3 beranak bercuti
di luar bersama2 kan
jadi ini ada lah hadiah utk
Babah yg selalu menyanyai ibu dan umairah


selamat hari bapa ..Babah
luv u so muchhhh






jadi saper yg berminat nak join contest nie..sila la klik kat blog mama tisya yea..



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

6 comments:

  1. camner ler org yg kuat menyorok mcm maksu nak join contest ek... hehehe :)

    moga baby umairah dan ayahnyer berjaya :)

    ReplyDelete
  2. umairah memang macam babah dia.. Tapi ain tengok umairah ada jugak iras ibu dia.. maybe air muka kot serupa..
    ain pulak, kalau ada anak nak yang amcam kulit ayah dia sebab cerah. kalau ikut ain hitam berkerak.. ahahha

    apapun, anak sama ada putih ke hitam ke, dia adalah anugerah yangtidak ada tolok bandingnya!!

    ReplyDelete
  3. yang ni kompom menanggggggggg!!!! sebab memang muka sebijik2 1 acuan. hehe..tapi kalo amik shoot yang lain supaya nampak lebih sama tu lagi bagus.

    ReplyDelete
  4. nk lg sama pkai kan drg baju sama...make-up muke yg sama...pastue klau umairah pakai topi baby tue suruh hubby ko pun pkai sama...br cun...hehhee

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi