Tuesday, 7 July 2009

TaKziAh

aku dpt msg hari sabtu yg lepas
yg ayah idah meninggal
tapi aku baca msg idah hari ahad petang
baca jea terus call idah
tapi tak dpt
mungkin dia bz n sedih kan


aku mmg kenal ngan family idah
sbb rumah kami dekat jea
ingat lg time aku form 2
pergi umah idah naik basikal
utk buat study group
arwah ayah idah nie mmg baik n ramah
klu arwah nie naik motor n lalu depan umah kami
mesti dari jauh dah lambai tgk kat aku
sbb mmg kenal kan


last aku jumpa arwah (tak ingat la bila)
mmg dah lama sakit
mmg sedih tgk keuzuran arwah
aku doakan semoga arawah dilindungi Allah
dan ditempatkan dilakangan org yg beriman..Amin
al-fatihah



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

9 comments:

  1. takziah... ena.. dapat tak mesej saya.. ena tak reply pon..

    ReplyDelete
  2. sama je tajuk entry kite... :D...

    ReplyDelete
  3. takziah buat idah....

    tang main air tu, maksu baru bercadang nak pegi later, gi TC kot. nak stay kat hyatt mahal giler ler :(

    ReplyDelete
  4. Alfatihah buat arwah bapak idah

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi