Tuesday, 28 July 2009

LuNcH KaMi MaKaN SeDaP

lunch tadi aku mkn ngan zura
saper lg kan
korang mesti dh kenal zura nie dlm blog kesayangan aku nie :D


kat maner lg klu bukan kat kafe annur's
sepatutnya seminggu yg lepas kami nak mkn kat sini
tapi aku bz plak kan
ialah bos aku dh blk M'sia


mggu nie aku free skit sbb boa aku dh pergi
semula ke Thai
jadii aku MERDEKA!!!!




teman aku di waktu lunch
ZURA merrygoround
baru la hari nie aku nampak dia
pki seluar ngan baju blouse
selalu baju kurung jea minah nie



minuman kami sampai dulu
aku ~ KLime Choc (manis sgt)
zura ~ manggo juice



kami order nasi ayam
mmg sedap la woooo
mmg terangkat la
tapi aku tak abis pun
nasi byk sgt
nnti buncit plak perut aku klu abis :p


sup..ayam..sambal..mesti la kena ader kan
kata makan nasi ayam
mesti la kena ader sampingan lauk pauk nie
klu mkn nasi confirm ayam la mkn kan hehehehehe


sedap kan zura
next time kita mkn lg kat sini
kita try plak resepi yg lain


opssss gambo aku takder kan
nak tgk korang terjah la blog si zura nie
mesti ader jea gambo aku yg cute tu
kat sana...heheheheh perasan




Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

6 comments:

  1. salam..


    pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

    ReplyDelete
  2. nyum..nyum...sedap nampak

    ReplyDelete
  3. aku xpnah pkai seluar ke bile jumpe ko...erm..

    ReplyDelete
  4. ra koleksi seluar x bnyk na...;p, sedap sgt ker...alaaa jauhnyer nak join korang lunch...

    ReplyDelete
  5. hohoho//..mmg sedap..tmbh tgk time tgh lapo..

    ReplyDelete
  6. mamatisya - dah vote pun :D

    nana - mmg sedap nana

    zura - jarang gila la ko pki seluar

    imah - dtg ajer la imah klu mengidap nak mkn kat kafe nie

    suziey - mmg msg2 tgh kebulor la time tu..

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi