Monday, 6 January 2014

Bila Babahnya Menjadi Cikgu

sejak anak-anak sudah masuk sekolah nie
aktiviti malam sudah pastilah mengajar anak-anak
kena berikan lebih tumpuan kepada anak-anak
terutamanya umairah sebab tahun nie umairah sudah Tadika kan

bab mengajar nie lebih kepada mr.hubby
kalau aku mengajar confirm umairah akan menangis..garang sangat hahahaha
dengan babahnya ok skit
sebab mr.hubby mengajar slow dan steady
kalau aku nie nak jadi cikgu confirm anak murid lari dari class
sebab asyik kena marah jea
bukan jenis penyabar mr.hubby cakap pada aku ahaks

umairah bile kena belajar waktu malamnya
umar memang suka mengendeng pada babahnya atau pada kakaknya
kadang-kadang tu siap gelakkan lagi kat kakak dia
emmm sabar jea lah

--tengoklah si kakak tengah belajar--
si adik tengah sibuk menyusu atas riba babahnya
tau lah tiba babah tu besar hehehehe

--alhamdulillah umairah cepat tangkap dengan apa yang kita ajar--
dan cepat faham
dan yang penting apa yang kita ajar hari nie
esok tanya mesti dia akan ingat semula

--emmmm rotan siap di tangan lagi--
sajer tunjuk garang
kalau tak main-main nanti

pandai-pandai belajar yea sayang ibu...
nak set vitamin untuk anak-anak
sms/whatssap ena yea
0122449373 =)


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

3 comments:

  1. huhuhu.. teringat masa budak2 dulu

    ReplyDelete
  2. garangnye.. yg si umar kemain lg ek.. belum turn dia lagi...

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi