Tuesday, 14 January 2014

Coconut Shake di Kuang

siapa di sini penggemar coconut shake
angkat keyboard hahahahaa
aku antara yang suka minum coconut shake nie
sedap tu
minum masa cuaca tengah panas...memang sedap
kalau tinggal di melaka bolehlah pekena coconut shake di klebang kan
kalau tinggal di selangor nak cari di mana kan

suka suka suka
sebab skang nie di simpang kuang nak masuk ke rumah aku tu
ada penjual coconut shake
wpun tak sesesap di klebang tu
tapi oklah dapat jugaklah lepas kerinduan nak minum coconut shake kan kan kan

--kelapa mudah yang di blend dengan isi kelapa dan ice cream--
lemak-lemak gitu rasanya

--puas hati dapat sedut coconut shakes--

--mr.hubby pun penggemar jugak--
nie lagi dasyat
pantang kita letak tepi sekejap
habis di minumnya sampai habis minuman kita
sentap tau

nyum nyum nyum sedapnya



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

7 comments:

  1. dap errrr. rindu coconut shake kelantan. hukhuk

    ReplyDelete
  2. fiza kalau npk mmg akan beli.. sedap sgt..

    ReplyDelete
  3. coconut shake klebang tetap di hati ena!~

    ReplyDelete
  4. slurppp.. tgh lapo ni memang treasa meleleh air liuk

    ReplyDelete
  5. sy belum pernah rasa.. buat masa ni lagi la tak berani nak merasa..sebab air kelapa.. pantang sekejap..hehe

    ReplyDelete
  6. Sedapnya..sy orang Selangor.. x suka makanan klntan sgt..suka masakan negeri2 utara

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi