Monday, 3 February 2014

Pemenang Top Commentators Bulan January 2014

wahhhh lamanya tak update blog
rasanya nak dekat seminggu jugakkan
emmmm menyampah sebenarnya
sebab hp aku nie tak boleh nak connect dengan pc
sakit hati betullah
padahal banyak gila benda nak dibebelkan dalam blog nie

tapi apa yang penting
nak settelkan dulu
dengan umumkan pemenang Top Komen Bulan January
pemenang bertuah untuk tahun 2014

Tahniah

1 - Hafiza Aizzawa - http://ourmemoria.blogspot.com/
2 - Tengku Butang - http://tengkubutang.blogspot.com/
3 - Fifi Nadharah - http://zairidanfifi.blogspot.com/

pasti yang pemenang sebelum nie dah risau kan
naper hadiah still tak hantar lagi kan
sorry korang
memang dah ada cuma tak sempat nak pergi pos jea
takper esok akan pos sekali dengan barang shaklee yang pelanggan order 

Tahniah semuanya...



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

13 comments:

  1. terima kasih kak ena.. tak try pegi kedai ke.. tak boleh connect ngn pc mcm pelik jer...

    ReplyDelete
  2. Wah2. Tahniah top komentar. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada yg tersenarai di atas..
    saya kenal blogger cik Hafiza je.
    ahaks.. >.<

    ReplyDelete
  4. tak sangke memang lagi sebab bulan ni jarang sangat bukak blog ena..

    ReplyDelete
  5. fifi tersenarai lagi.. alhamdulillah..

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat semua pengomen tegar..:)

    ReplyDelete
  7. fifi singgah lagi.. bosan la kat office.. hihi..

    ReplyDelete
  8. tq.. hee.. ena, nk tanya.. camne nk buat top komentator yang mcm ena ni yea? maksudnya tiap2 bulan di update ikut pengomen yg komen...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, bestnya. taniah korang yang menang

    ReplyDelete
  10. tahniah buat mereka semua.. :)

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi