Monday, 9 June 2014

National Conference Shaklee 2013/2014

Pada setiap tahun, Shaklee akan mengadakan National Conference
National Conference ni macam Perhimpunan Agung Tahunan
Biasanya National Conference Shaklee ni akan diadakan pada awal Jun setiap tahun
ikut pada cycle March sehingga February

NC nie diadakan untuk sid yang berjaya memenuhi kretaria ynag shaklee telah tetapkan
sebab ena join baru bulan sept2013
jadi tak sempat nak buat yang terbaik
tahun nie ena datang ke NC nie untuk support rakan JMS yang lain
akan pastikan NC next year akan naik stage jugak

award paling best dapat cash dari RM2500 sehingga RM50,000.00
perghhhh dasyat betul
lepas datang ke NC nie
semangat untuk buat yang terbaik menjadi berkobar-kobar

part paling best
CEO shaklee, Mr.Roger Barnett datang ke NC nie
untuk ucapkan tahniah sebab peningkatan mendadak sales shaklee di malaysia
bangga tau sebab ena antara penyumbang sales tersebut
hehehehehheee

NC nie berlangsung 2 hari tapi ena dapat datang hari sabtu jea
hari ahadnya tak dapat join sebab perlu balik kampung
whatever memang best sangat-sangat dapat hadir ke NC nie
akan cuba terbaik this year
jom My Kasih Empire..kita buat terbaik !!!!


Jom kita layan gambar2 menarik masa NC..
--pergi ke NC ikut Nora--
tumpang keretanya..tapi ena sendiri yng drive
sebab anaknya meragam
jadi enalah yang kena drive
tawakal jea drive kereta orang =)
nasib baik selamat sampai di pusat konvensyen sunway

kami sampai awal tu..
tengok2 tempatnya
dan pergi bfast dahulu
lapar tu

--di frame NC--
bergambar dengan CEO shaklee
handsomenya mamat nie
awet muda tu

--dress hijau yang ena beli last minut masa hari jumaat tu--
macam mana ok tak
segan jugak nak pakai ialah takut orang cakao over kan
tapi bila ramai sid lain datang pakai lagi havoc
rasa macam ala biasa jea dress aku nie hahahahhahaa

ok jom ena tunjuk susur galur ena dalam group Jutawan nie
untung sangat ena berada dalam group Jutawan nie
bukan semata kejar sales sahaja
tapi kena balance
dunia dan akhirat
hubungan ukhuwah dalam family JMS sangat-sangat rapat
Alhamdulillah

--nie mak ena aka upline ena--
master suzy
merangkap suzy adalah my BFF dari sekolah menengah lagi
skang nie tak sangka bersama-sama dalam dunia MLM shaklee
sama-sama membesarkan empire masing-masing
akan duplicate master suzy untuk berjaya macam dia jugak


--Master Farah--
nie adalah nenek ena
mak kepada upline saya
suka sangat dengan master farah memang tak lokek ilmu di dada


--Master Mia--
sangat-sangat admire dengan master mia nie
sangat-sangat merendah diri



--Master Cery--
kagum dengan kak cery nie
sebab kak cery adalah pengasas group Jutawan
dan merupakan pengasas buat buz shaklee melalui online sahaja
dan paling best..kak cery merupakan Top 10 di seluruh dunia untuk pendapatannya
hah nak tahu baper income kak cery??
hah jom join shaklee dengan ena..
boleh lah ena bgtahu hehehehee

--Billionaire nie--
sangat-sangat humble orangnya
suka senyum jea 

--menolong orang lain mencapai impian mereka--
dengan sendirinya impian kita akan tercapai

tak percaya silalah buat....

--with mr.victor--
president shaklee di malaysia


--wah wah wah jangan jeles sebab dapat bergambar dengan CEO shaklee--
mr.roger barnett
impian menjadi kenyataan
pasti suatu hari nanti ena pun akan menjadi Jutawan jugak
in sya Allah
tak mustahil kan

--rakan-rakan JMS yang sempat ena snap on that day--
tak sempat nak duduk lama-lama di event nie
sebab kejar masa nak balik kampung

--welcome to National Conference shaklee--
in sya Allah tahun hadapan ena akan naik stage bersama suami dan anak-anak
untuk mengambil kunci

percaya sebelum berjaya pasti berjaya
Amin
doakan kejayaan ena yea...


Berminat dengan sebarang vitamin Shaklee..nak dapatkan dari Ena
Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi Ena di:
~Zarena Heeney~
♥ sms/whatsApp: 012.2449373
♥ Emel : zahriff@gmail.com ATAU zarena.guardian@gmail.com
♥ FB : Zarenaheeney
♥ Page: zarenaheeney vitamin shop sila klik LIKE utk info terkini



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

1 comment:

  1. insyallah..moga impian ena jadi kenyataan...amin

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi