Monday, 5 January 2009

SeLaMaT TaHuN BaRu 2009

baru hari nie aku buka blog aku nie..laptop aku msk workshop..kena virus..abis la gambo aku hilang..hardisk pun prob jgk tokey kedai ckp tak blh nak back up..uwaaaaaa rasa nak nangis ajer ialah aku maner ada simpan gambo2 tu semua kat tmp lain..tu la taknak lg buat back up n taknak lg cuci gambo2 tu semua..selalu sgt tangguhkan keja skang nie langsung takder kenangan..uwaaaaaa

ari nie aku 1st day aku start keja..rasa mcm taknak keja ajer..rasa sedih plak nak tggl kan umairah kat penjaga dia..smlm kami tggl kan umairah sekejap kat penjaga dia..penjaga umairah tggl kat depan umah kami ajer..rasa risau gak nak tggl kan ank kat org nie..ialah kita tak tau kan mcm maner org lain jg ank kita..kami anto dlm kol 10am, kol 2pm kami dh amik..borak2 sekejap la ngan efa (nama ug jg umairah)..efa ckp ok la jg umairah nie, tak byk karenah sgt..tido ajer bgn pun bila nak menyusu..ank2 dia pun suka kat efa..time aku nak angkat umairah ank2 efa nie tak bg aku bwk blk umairah..hai dh sayang kat adk umairah la nie..ank efa ada 3 org semuanyer perempuan..jd efa ada pengalaman jg ank perempuan la..takder la aku risau sgt..

masa umairah kat umah efa, aku n sayang pg giant beli barang dapur skit..ialah kosongkan dapur kami tu..pas 4 bln umah kami tggl byk jgk la brg kat dapur yg kami buang sbb dh expired..pastu kami beli sekali rak utk letak baju umairah..kami beli baby car seat..aku dh tak larat nak pegang umairah time dlm keta..umairah bkn nak ddk diam2, msk ajer dlm keta dia mesti nak berdiri n pandang ke luar..pastu melonjak2..sakit la perut aku di buatnyer..beli 2 bby car seat..satu utk umairah n lg satu utk fiza..lg pun kami tak bg lg present utk fiza..

aku rasa tak terlambat lg aku nak ucapkan selamat tahun baru 2009 kat semua blogger yg sudi sggh kat blog aku nie..

apa AZAM tahun baru korang??

aku??


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

7 comments:

  1. takde azamlah ena

    nak tambah anak pun, baru tahun lepas tambah. huhu

    ReplyDelete
  2. wahh...tentu risau ye tgglkan baby kata orang tapi apa nak buat, nak kene pergi kerja.. harap semuanya berjalan lancar. bab ena beli baby car seat tu memang bagus. lebih praktikal dan selamat dari pegang2 macam tu je.. so.. good luck!!!

    ReplyDelete
  3. shafarina - tambah tuk thn nie pun blh ajer hehehe

    saya - mmg risau, harap org yg jg umairah baik la hendaknye..

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru :), moga terus sukses!

    :D

    ReplyDelete
  5. azam tahun baru nk kawen ade baby comey cam umairah..
    hihi

    ReplyDelete
  6. Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all!
    aoc power leveling

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi