Friday, 18 November 2011

Baby Girl Pn.Siti ~ Member Ofis

tepat jea masa pukol 5.30petang

terus aku dan syikin cabut eheh

ada agenda yang perlu kami lakukan

seperti yang telah aku war-warkan selepas lunch tadi

kami nak tengok baby Siti

kiranya kami nie wakil dari Finance Dept la

sebab dept lain dah menjeguk Siti pun

kami sahaja yang kelewatan sedikit




semasa kami sampai baby berada di luar

ramai jugak bbysitter bby Siti nie

jadi kami borak-borak sahaja dengan Siti

seperti biasa la kan, kalau tengok orang lepas bersalin

pengalam ketika bersalin pasti akan diceritakan - sudah tentu

kami yang dengar hish takutnya eheh padahal dah ada jea pengalaman hehehehehe

tengah-tengah borak tu, baru la baby di bawak masuk

rupa-rupanya bbysitter tu tengah memakaikan subang pada bby Siti

aku yang tengok macam kesian jea

ialah umairah yang dah umur 3 tahun masih lagi tak bertindik - ngeri nak bagi tindik

nanti la tunggu umairah yang minta sendiri telinga dia nak bertindik

skang nie no..no..no...

baru sahaja 2 minggu lebih dilahirkan

namanya Hajaratul Nisa (kalau tak silap la)

bentuk muka ikut muka maknya
biasala pasti ada muka aku bergambar dengan baby

mmuahhhh bau baby baru dilahirkan memang wangi


muka teman datang sekali pasti la ada kan - syikin

seyes aku tengok muka Siti memang lain
tengah preggy memang muka tembam dengan hidung yang kembangkan
tapi tengok tadi memang dah lain la
muka dia dah ada shape - tirus jea
hidung pun dah mancung jea dah tak kembang macam tengah preggy





hah korang nak tahu tak aper nie


memula aku ingat batu tungku


bila aku angkat jea ringan semacam


bila tanya Siti, Siti cakap tu bantal bucuk anak lelaki dia hehehehehe


anak lelaki dia tak kesah pada bantal tu yang dikesahkannya pada kain yang menutup bantal bucuknya..sebab anak dia nak warna biru..itu yang penting..aku tengok dah macam katak pun ada hahahahhahah..yang tu sebenarnya seluar baju melayu anak dia..jadi Siti nie letakkan bantal bucuk ke dalam seluar tu dan di ikat pada kaki seluar tu..jadi la bantal bucuk biru untuk anaknya..emmmm macam-macam gelagat kan :D



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

2 comments:

  1. siannya bb ct dh tindik...kecik lg tue!!!!

    ReplyDelete
  2. nina - tu la kecik lg tu nak gertindik tu

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi