Saturday, 1 December 2012

Dating Day

yeay berjaya melaksankan target kami berdua
iaitu sebulan sekali akan buat Dating Day
hanya kami beruda sahaja
Say NO kepada anak-anak untuk Dating Day hehehehehhe
kebetulan umairah dan umar ikut Pak Lang dorang keluar berjalan
jadi ambil peluang ini untuk melaksanakan Misi Antarabangsa hahahahha

kami berdua keluar pun tak jauh pun
hanya terjah ke Jusco Rawang
makan-makan berdua dan shopping barang skit
nak tengok wayang
takut balik lambat laks
jadi lupakan niat tersebut

sambil jalan berpegang tangan
ecehhhhh macam kembali bercinta plak hahahahha
tapi ok apa
sekali sekala perlu ada masa untuk berdua sahaja
mungkin akan plan untuk bercuti berdua jea
emmmm sanggupkah.....

kami makan berdua di Kenny Rogers
sayang

aku

kembali hangat bercinta 

menu sayang

menu pilihan aku
pasti akan ambil side dish macaroni cheese
nyum nyum sedap

untuk muffin ada 3 flavour baru
Orange
Mocha Chips
Cremy Pandan

Pilihan aku dan sayang Orange dan Chips
sedap...

pilihan air sudah semestinya Ice Lemon Tea
sesedap tekak merasainya

shopping pun beli untuk anak
anak tak ikut
tapi di hati anak tetap diingatan

korang try la buat Dating Day dengan pasangan
pasti romantik Auwwww



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

3 comments:

  1. mmg slalu buat pun....tp tetap rasa janggal bila ank2 xde....

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi