Thursday, 20 June 2013

Lee Min Ho Global Tour In Malaysia 2013

siapa minat Lee Min Ho
confirm ramai yang minat kan
banyak drama dia yang best-best kan

macam drama :
Boys Before Flowers
City Hunter
The Great Doctor

macam mana dah ingat
kalau ada yang belum kenal siapa jejaka kacak nie
try-try la google
memang banyak gila info mengenai Lee Min Ho nie
aku pun minat gila dengan mamat nie
handsomenya dia kan

ok kalau korang tak puas nak tatap wajah dia di kava tv
apa kata korang tengok wajah dia live
Lee Min Ho ada buat Tour di Malaysia
jadi jangan lepaskan peluang

--handsomenya dia kan kan kan--
kulit muka dia glowing betul la
apa la yang dia pakaikan

--harga tiket untuk tengok live Lee Min Ho--
mahal jugakkan

kalau korang berminat nak beli tiket
boleh beli di sini



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

14 comments:

  1. zone b pun dan 180..nk ngk dye pun x npk.. ngk kt tv jela...pepe pun saranghaeyo min ho oppa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu tau takper..jauh gila
      tapi dpt dgr suara live pun ok gak tu

      Delete
  2. x kenal sgt pelakon korea.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia nie mmg popular tau
      jambu tu eheh

      Delete
  3. arrrrggghhh...lee min ho nak dtg malaysia? betul ke mcm tak caya jer...saya minat gila2 dekat dia..nak kasi tahu kwn2 nih....conform menjerit

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kena tgk bajet dulu sebelum pergi kui3 mcmlah kedah dgn kl tu dekat hahaha...

      Delete
  4. lee min ho...hu hu hu...fengsan dan histeria la anak2 dara yang merupakan peminat tegar...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn ank2 dara jea yg fengsan
      mak dara2 pun akan fengsan jgk eheh

      Delete
  5. minat tpi entah dah tak bape minat korean skrg..
    sbb ade satu tu laki aku ckp apesal baju diaorg ni mcm kain perca je?!
    ahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. fesyen dorang pelik skit
      tapi ada jgk yg cantiknya
      sbb nampak comy jea kan

      Delete
  6. Nasib baik akak bukan peminat dia hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nsb baik kan akak klu tak confirm akak pun join sekali eheh

      Delete
  7. Ahahah.. Tak minat korea sbb skrg tgh minat Izzue Islam.. Hahaha

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi