Wednesday, 26 June 2013

MasterChef Selebriti 2 ~ Tahniah Syura

siapa tengok Master Chef malam tadi
aku tengok dah separuh sebab terlelap depan tv punya pasal
kepenatan...

rasanya ramai sudah tahu siapa yang menang kan
sudah semestinya Syura :)
kedua Celina

--rasanya mastercheft no.2 banyak hot-hot story kan--
siapa tengok pasti tahu


--sebelum pengemuman--
masing-masing berdebar-debar

--Syura menang dengan kejayaan yang besar--
memang nampak muka dia terkejut besarkan

tapikan aku suka lagi kalau Celina yang menang
sebab dalam setiap cabaran Celina antara yang terbaik
dan menu yang dia hidangkan nampak lain dari yang lain
tapi rezeki kita memang tak tahukan
rezeki berpihak kepada Syura

syura nie nampak jea pendiam
tu la orang cakap
diam-diam ubi berisi

--menu yang di buat oleh Syura--

--menu yang di buat oleh Celina--
sukanya dengan steak dia tu
nyum nyum sedapnya

nak ajak mr.hubby pergi TGI la
terliur laks tengok steak tu :p

--kemenangan Syura akan disumbangkan ke bandan breast cancer--

Tahniah lagi sekali kepada Syura :)
Ena pun juara MasterChef
juara di dalam hati my mr.hubby dan anak-anak 
eheh

untuk lebih info
boleh klik di sini



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

11 comments:

  1. Tau dr fb jek syura menang
    Sbb x folo huhu
    #takdeasteruk!:p#

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala blh jea layan di utube rasanya
      tapi mmg best tgk final nie

      Delete
  2. mula2 akak suka celina lama2 tengok syura tengok dia masak cool je suka lak kat dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la mcm best laks tgk syura menang

      Delete
  3. Memg arap syura meng wlupun saingan sengit dia celina

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhehe tak kesah siapa yg menang
      asalkan menu yg last ena tgk syura punya lg sedap

      Delete
  4. tak tengok sebab kat umah zura x de astro.. cuma tau masa tuh ade orang update kat FB..:)

    ReplyDelete
  5. tak sangke syura menang.. tapi tgk plating die cantik pulak kali ni..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum wbt...

    Ohh besar jg amaount die menang tuh ek..sofia xpnh layan masterchef nih hehe xtau sangat pasal nih hehe

    regards,
    Unsmiley

    ReplyDelete
  7. x sangka syura ly menang sbb kurang menonjol sgt.. rezeki dia.. juara di hati somi of course la kan...

    ReplyDelete
  8. O.. syura ke yg menang? alahai.. ingatkan Celina atau Rozita Che Wan.. rasa mcm syura x kena lea jd pemenang sebab dia tau masakan melayu jea.. yg westen dia lemah sgt.. hemm.. apa pun2 tahniah lea kat dia.. rezeki dia la tu..

    salam.. teman datang curi2 masa kunjungbalas tuan tanah disini.. thanx sudi singgah n baca entri teman yea.. jangan lupa singgah selalu yea.. heee.. salam meriah..

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi