Friday, 28 June 2013

Pepsi Float Glass Besar di OTWC

sukanya bila 28hb 
sebab hari Pay Day..yeay
hari yang di tunggu-tungu bagi mereka yang bekerja
dan lagi suka sebab dapat duit kutu 
yes yes yes
tapi tak boleh nak suka sangat
sebab duit kutu nie nak betulkan air-cond kereta huhuhuhuhu
kereta nie tahu jea tuan dapat duit lebih kan
time nie la air-cond nak rosak uwaaaaa
memang tak bagi peluang tuan kereta nak bershopping sakan bulan nie
takper takper redha jea laaa...

macam biasalah bila tibanya hari gaji
pasti akan singgah ke TSB
untuk bayar bil di RHBank
disebabkan sudah ada di area situ
kena jea la makan-makan area si tu jugak

pilihan yang ada 
kami pilih restaurant Old Town White Coffee  ~ OTWC
--cantik laks buku menu OTWC skang nie--
nostalgia gitu

--menu untuk waktu lunch--
murah skit harganya
tapi aku dan Eikin tak pilih pun menu set lunch nie
sebab menu yang kami nak oredr takder di set lunch
nyampassss betul lah

--menu pilihan aku ialah Mee Curry--
dan minuman Sarsi Float
Curry Mee - RM10.90
Pepsi Float - RM6.30

--menu pilihan Eikin--
Asam Laksa - RM10.90
Strawberry Float - RM6.30

--Pepsi Float--
tapikan korang kalau korang nak minum Float nie kan
better minum kongsi la
sebab memang besar gelasnya..kalah glass A&W
tak habis nak minum sorang
kan membazir tak habis huhuhuhuhu

korang lunch tadi makan apa...




Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

8 comments:

  1. wah..tgh masyukkk la nie.. hehe..nk float jugak..tetibe igt a&w..sedap2...

    ReplyDelete
  2. sedapnya sedapnya sedapnya...he he he...

    ReplyDelete
  3. uuiittt!! sedapnya float tu..klu zara makan ais krim dulula..hee

    ReplyDelete
  4. Salam K.Zareena..

    uuuu.. x pernah mkn kat kat cni..tgk mangkuk dia beso btl ye~~
    nyum3...

    ReplyDelete
  5. ala.. da lame tak pergi OTWC.. suke asam lakse.. dengan steam bread.. DH fifi suke minum nanyang C..

    ReplyDelete
  6. sedapnyaaa air tu kak..terliur dibuatnya.. =)

    ReplyDelete
  7. sedaonyer...terluir tgk...

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi