Saturday, 22 June 2013

Selamat Pagi

salam dan selamat pagi semua
emmmm hari nie aku kerja
bosannya...sebab sorang jea aku kat di dept finance nie huhuhuhu
semalam Ain cakap nak datang
tapi sampai skang nie tak nampak batang hidung
siap ko Ain hari isnin nie huhuhuhuhu

sambil layan blog
sambil layan dengar carta suria
kejap lagi nak buat Invoice
dan print statement
emmmm bila difikir-fikirkan banyak sebenarnya kerja aku kena siapkan
tapi sebab ada M 
memang liatnya nak buat kerja huhuhuhuhu

siapa kerja hari nie
cer komen skit
boleh la teman aku di ofis nie :)

--selamat pagi semua--
harap mood korang ok pagi nie

geram tau
tadi beli nasi lemak sebelum sampai di ofis
perut memang lapar gila nie
bila masuk sesudu nasi ke dalam mulut
terus mati nafsu nak makan 
sebab nasinya mentah
emmmm macam mana la akak nie berniaga
masak la elok-elok dan sedap-sedap
kalau sedap pasti pelanggan tak lari kan kan kan
kalau sedap letak harga mahal pun pelanggan tetap akan datang semula
asalkan sedap 

emmmm terus buang nasi lemak tu
RM2.50 buang macam tu jea
sayang betul la
minum air milo jea
cicah dengan biskut kering ~ lagi sedap huhuhuhuhu

--mood skang nie rasa sleepy sangat--
comeykan budak mat salleh nie tidor menonggeng
teringat pada anak-anak di rumah
miss them so much


--umairah--
si kakak yang banyak mulut
takder di sisi sunyi sepi rumah

--umar--
hehehehehhe baju saper nhtah si umar nie pakai
pak chu @ pak lang
sebab nak jugak pakai t-shirt nie 
sebab ada lambang Superman
emmmm dari minat IronMan kepada Superman laks skang nie
macam-macam si bam bam nie

Alhamdulillah 
selesai sudah ganti puasa
lega sangat bila dapat selesaikan perkara yang wajib
lepas nie nak berpuasa Isnin dan Khamis laks
untuk berlatih sebelum bulan Ramdhan menjelma
tak sabar nak tunggu bulan Ramadhan

Selamat berkerja pada mereka yang bekerja hari nie
dan
Selamat berhujung minggu
sayang korang semua :)





Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

12 comments:

  1. Salam..akak pun keje ari ni..bosan sorang2 kat bilik ni..nasib ada zarena.. teman berblog..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhee ramai gak yg keja hari nie

      Delete
  2. hari nie kerja halfday..rase xsabar nak balik jap lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ena pun 1/2 day tapi mgk lambat skit blk kot sbb keja kena siapkan
      isnin dah kena update kat bos

      Delete
  3. kita keje 1/2 day bukan buat keje pun ngadap game ngadap bisnes on9 kekekke ..
    mata ngantuk pas makan nasi lemak gak ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhehe sama jea kita nie kan
      ari sabtu mmg mls nak buat kerja

      Delete
  4. asal xsnap gambar nasi lemak tue...meh aku tgk sikit..hihihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sedap
      tak kuasa
      aku nak mskkan
      dalam blog aku nie

      Delete
  5. kalau sorang2 kerja on weekend, mmg tak seronok kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pun bsn sgt
      takder teman nak chit chat

      Delete
  6. fifi tahun lepas tak tinggal puase.. jadi tak payah sibuk2 nak ganti.. da 2 tahun puase penuh.. tapi hari ni berlatih puase.. ramadhan da dekat..

    ReplyDelete
  7. pelik la umar nie.. dah la comel..hehe..

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi