Thursday, 20 June 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.

Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

12 comments:

  1. baru mule nk nk try mende2 cm nie.. fiza pun join

    ReplyDelete
    Replies
    1. join fiza jgn tak join
      kenal2 member blog yg lain

      Delete
  2. thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

    jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal dgn semua blogger yg join..
      ramai jugak yg join kan

      Delete
  3. follow ni lotih mak nak join
    contest pun tgh mls nk join nih
    huhuuhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mood ke laut tu lagi ayu
      nnti mood dah ok confirm akan mengcontestkan diri
      eheh

      Delete
  4. salam kenal..

    singgah BW dari segmen yang sama..follow blog ni sekali..
    jemput singgah,
    http://auntummawar.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  5. flying here :) peace yoo ! http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  6. salam... mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum & hai !
    contestant no 49 datang follow/jenguk (sbb dah follow) di atas rasa tanggungjawab sebagai peserta Segmen Follow Bloghopping Bubblynotes :)
    jemput follow back ;)

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    salam ramadhan :)

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi