Wednesday, 26 June 2013

Romantika Pertemuan Dua Hati

umar dan Echa
memang loving couple betul lah
emmm anak bujang den dah fall in love 

jom layan umar dan aweks
dating di Tasik Biru Kundang
mata tak lepas tengok aweks dia

--so suwetttttt tengok gambar nie--
macam nak dancing jea

--mata tak pandang camera pun--
tetap dia di hati ku

--amboi amboi--
peluk anak dara orang tu

--pandang camera--
tapi tetap pegang tangan si Echa

--kami berempat--

umar memang gini lah kalau jumpa dengan budak perempuan
loving sesangat
ikut perangai siapa la tu :)



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

17 comments:

  1. Replies
    1. jgn kecik2 jea swet
      dah besar nnti tak swet lg eheh

      Delete
  2. umar love echa....ikut perangai babh yer.....

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hahahahahha suka tgk gelagat anak bujang
      tapi kecik2 nie blh la nampak comey

      Delete
  4. Dalam hati ada taman huhu :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. anak comey atau ibu umar yg comey eheh

      Delete
  6. haii...baru follow sini.cute nyer echa tu ptot lah umar xmo lepas hahhaa

    nnt jemput singgah blog mya yer
    http://myaleo.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai masmira
      thanks sudi singgah ke blog k.ena
      jemput la selalu dtg ke sini :)

      Delete
  7. kecik2 dah ade awek..cpt la kak ena dpt menantu cm nie.. hehe..

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi