Thursday, 20 December 2012

Tolonggggg Banyak Sangat Kerja

penat
sibuk
melambak kerja atas meja
kalau tak sempat nak terjah blog korang
rindu nak baca celoteh cerita korang
nanti bila kerja dah siap
promise akan khatam baca blog korang yea

emmmm tapi ntah bila la kerja boleh siap
tension beb

sebenarnay banyak sangat story aku nak up kat blog aku nie
cerita hujung minggu
cerita member ofis kena ragut
cerita mandi manda tepi pantai

uwaaaa so many story nak ceritakan
ok nanti aku catit di blog kesayangan aku nie yea
bye nak balik



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

2 comments:

  1. takpe.. pelan2 tulis.. dh abes keje nanti leh aktif balik berblog.

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi