Friday, 14 March 2014

Happy Sangat Hari Nie...Alhamdulillah

Alhamdulillah rezeki hari jumaat
macam-macam dapat hari nie
happy sangat-sangat
--banyakkan berselawat pada hari jumaat nie--
bekalan untuk kita masa di akhirat nnti untuk mendapat syafaat dr nabi muhammad

sarapan pagi tadi
member opis belanjer nasi lemak
siap ada lauk lagi
sambal paru
memang sedap
terima kasih ain

--lunch perut rasa kenyang --
jadi tekak taknak makan yang heavy sangat
jadi cuma makan yong tau fu jea
lunch di the store

--yeayyyy bos belanjer makan ice cream--
terima kasih anna
sedap sebab memang panas terik sangat-sangat tengahari tadi
jadi makan ice cream memang terasa tekak

dan palin best hari nie
bonus shaklee dah masuk
tengah2 bulan dapat duit memang best la kan
hehehehehe
nielah hasilnya bila kita berpenat lelah dalam shaklee
banyak buat
banyaklah hasilnya yang akan kita tuai pada tengah bulan nanti

yes...
berminat nak jadi ahli shaklee
ena guide korang dari zero kpd hero
apa yang penting hati kena cekal
dan sabar menerima ajaran
nak berjaya perlu keluar dari zon bebas
perlu ada perubahan hidup 

berminat?
whatssap ena yea 
~zarena heeney~
0122449373



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

5 comments:

  1. Alhamdulillah ena happy, farah pun tumpang happy tengok ena happy...

    ReplyDelete
  2. wah wah wah. syoknye dapat bonus tgh tgh bulan ni ye.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. bnyknya rezeki akk.. :)

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi