Thursday, 27 March 2014

Belajar bersama-sama

hah kalau pija balik umah wan dia
takder maknanya asyik nak main jea
tetap kena belajar jugak
nasib lah dapat mak long yang garang nie

tak kesah lah nak buat apa pun
tapi mesti kena belajar jugak
umairah memang dah train setiap malam siapkan kerja sekolah
dan repeat kena ulang apa yg di belajar  masa di tadika
umar laks aku tak tekankan sangat
just drawing sahaja
dan ikut balik titik-titik huruf...tulisan umar pun dah makin elok



-- belajar tetap kena belajar--
walaupun di mana kita berada

semoga anak-anak dan anak buahku
menjadi anak yang bijak belajar
Amin


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

2 comments:

  1. belajar sampai tak nampak biji mata tu...menunduk je...hehehe...

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi