Tuesday, 4 March 2014

Selamat Hari Jadi Hariz ~ Tragedi pada Umairah

ahad lepas
dapat jemputan dr Naz dan Angah
yang buat birthday part utk anak dorang Hariz yang masuk umur 1 tahun
memang meriah majlisnya
macam-macam makanan ada..pilih jea lah

utk hariz..
maklong doakan hariz jadi budak soleh yea
jadi anak yang pandai dan selalu jadi anak yang comel
mmmuahhhh
geram mak long dengan pipi hariz
--one happy family--

kami datang pun dah petang sangat
sebab tunggu mr.hubby balik dari kerja
umairah dan umar dah ikut wannya awal-awal lagi
kali nie umairah nak laks pakai baju kurung
selalunya taknak pun pakai baju kurung
setahun sekali ada agaknya si kakak nie nak pakai baku kurung

--umairah--
serba serbi warna biru
banyak jugak si kakak makan
pilihan kesukaan dia sudah semestinya lah nugget
kek memang tak pandang

kali nie banyak gambar umairah
selalu taknak bergambar
tapi hari tu..bila aku cakap akak posing skit ibu nak ambil gambar
terus jea elok bergaya...
mudah gitu

--cuma adik jea bad mood skit--
taknak bergambar
biasanya di bam bam nie memang takder hal nak bergambar
sudah terbalik dengan kakaknya laks

--aku dan umairah--
hehehehehe simple jea dress code akukan
tak beli hadiah pun
just bagi duit jea..tak sempat nak beli hadiah

--lawak punya cerita--
sakit perut aku tergelak
ntah macam mana..spender umairah boleh terlucut ke bawah
kami memang tak menahan utk gelak
kesian umairah
nasib baiklah spendernya tak terjatuh masa kat majlis
kalau tak lagi ramai yang pakat gelakkan si umairah nie

malamnya projek mengemas almari baju anak-anak
mana-mana spender umairah yang getahnya dah loose memag aku terus buang
kesian pada anak..
nnati ibu beli spender baru yang lain yea

hehehehehehe
spender oh spender
sabor jea la si kakak nie



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

1 comment:

  1. hahaha..sabo je la..camne bleh melurut kakak oi

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi