Friday, 21 August 2009

UnTuK TaTaPaN ZuRa

selamat pagi semua
salam semua


ok zura aku dh buat entry khas utk ko :p
mcm aku story semalam la
nie la ubat yg aku pernah guna
dah msh guna lg


ko ngan aku alami masalah yg sama
GATAL
mcm aku gatal takper dah kawen
ko bujang lg tak baik tau gatal2 hehehehehe



ist sekali aku guna ubat ECONAZINE
nie ubat doc yg bg
time pergi klinik charge punya la tggi
dah abis doc bg
aku pergi beli kat farmasi
ubat nie harga RM5 jea
klu pki ubat nie sapu kat tempat gatal
amik masa skit la nak baik
biasanya dlm 2 ke 3 hari la baru ok
tempat yg gatal tu


tapi laaa nie aku telan plak pil



aku mkn pil NIZORAL
diperkenalkan oleh SIL aku
mmg berkesan
klu aku mkn mlm esoknya dah tak gatal
biasa la kan klu aku tak pantang
mmg badan aku akan gatal la




NIZORAL nie 1st time ko amik
abiskan 10 bijik pil tu dlm 10 hari
pastu pengambilan di ambil bila ko rasa badan ko gatal
harga ubat nie RM32
beli kat farmasi jea
mmg la mahal skit
tapi berbaloi-baloi
ialah bila pantang pun kdg2 blh kena gak gatal tu kan
baik telan pil dr sapu2 nie


try la zura..
cha yok cha yok


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

10 comments:

  1. nti aku cari kat farmasi...thanks so much

    ReplyDelete
  2. he he he
    ena allergic ker...

    zana dulu rajin gark kena gatal2 cam kena gegata tu.....masa anak dara lagi lerr kerap...bila dah kawen nie kurang sikit......

    zana gi cucuk jer kat klinik....senang....

    ReplyDelete
  3. owhh..ini namanya entry doktor part-time. hehehhee.. tapi elok la ada info macam ni. saya ada juga guan ubat utk gatal2 tapi beli kat klinik la. apa namanya beta.. kalo tiba time gatal2 tu naik memangtak senang duduk la. nanti nak try gak la ubat yang ena promote nih. hehehhee...

    ReplyDelete
  4. nasib baik zuris takde gatal
    tp..gatal lain tu..normal lah kot
    ubatnye pun mesti lah yg spesel nye kan.ngegeee...

    ohh..esok dh kena cover2
    tak blh ckp sensor2 dh ;P

    ReplyDelete
  5. tq ena dgn maklumat ni... salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  6. sama macam ubat gatal hubby ain...

    ReplyDelete
  7. zura - cari ra pastu blh terus guna

    zanna - sblm nie ena g gak cucuk tapi still kena gak..tu yg mkn ubat jea..lebih murah skit dr kena cucuk

    ciksaya - betul tu leeya..mmg tak sng ddk kita dibuatnya..kdg2 garu tu smp melecet la tempat di garu tu..pas dh mkn ubat nie mmg lega sgt rasanya

    zuris - gatal zuris tu yg dah ader bby dlm peyut tu hehehhehe

    ReplyDelete
  8. maksu - selamat berpose maksu sekeluarga

    ain - ubat sapu tu sama kan

    watie - gatal semua benda..kdg2 mkn seafood pun ena blh gatal..

    ReplyDelete
  9. mentioned the majority of people payment their lending options in timely manner and with no charges
    A respected debt a good cause needs the numerous persons investing in these products for allow finished cash advance loan credit card debts to be able to twin this kind of. debt aid organization states that all around purchased the short-term, excessive benefit funds this year. That charity claims several years before the sheer number of consumers with them seemed to be minor.
    szybka pożyczka
    kredyty bez bik
    kredyty bez bik dla zadłużonych
    pożyczka przez internet na konto
    pożyczki prywatne

    http://kredytybezbiku.biz.pl
    http://szybkapozyczkaonline.com.pl
    http://kredyty-bez-bik.org.pl

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi