Wednesday, 26 August 2015

Sedondon Kita

5.30pm tepat sharp mesti balik
Dah tak larat sangat2 dah skang nie
Pagi tadi masuk opis punyalah hati berdebar2...
Semua zikir disebut dan dikumat kamitkan
Huhuhuhu

Hari nie ada present pasal audit sekali dengan Dato razak
Tu yang hati berdebar2
Dan seram sejuk jea dari pagi tadi...
Takut huhuhuhu
Sebelum nie tak pernah pun terlibat secara langsung utk audit
Cuma indirect jea..
Skang tempat kerja baru..smuanya kena handle sendiri
Tu yang tension skit
Tapi bagus jugak sebenarnya
Belajar benda baru dan good untuk letak dalam resume :)

Meeting dari pukul 12 lebih sehingga pukul 3 lebih
Dalam hati duk risau
Sempat ker nak keluar solat
Dup dap dup dap
Finally 3 lebih siap semuanya
Tinggal nak kena edit dan pas journal jea...lega mak jemah

Siap solat siapkan ledger
Tak makan2 pun
Angin dah keluar masuk sudah
Nasib tak keluar angin kat bawah jea hahahahahaaaaa
Kalau keluar pun tak bau tau hikssss

Ok la panjang laks penutup cerita petang nie
Nak tunjuk gambar kami bertiga sedondon warna jea
Tapi terbebel lebih2 laks
Opsss sorry yea

Warna peach kami bertiga
Suka laks tengok riz (HRM)
memang kena dengan dia
Segak bergaya gitu...
Ena dan syikin berdress...
Comel kan...

Ok la nak balik kerja
Nak buka tudung saji bila sampai rumah nanti
Berhati2 yea korang bila balik nnti...



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

4 comments:

  1. mcm mna boleh sedondon ni.. janji ea.. hehehe.. cantik warnanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulag tetiba jumpa sorang2 ehhh sama la

      Delete
  2. Klau sy dulu pn, dh nk masuk kul 5, xtentu arah dh.. Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak takper
      mmg on time jea nk balik
      ingat rumah jea hehehehe

      Delete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi