Thursday, 25 August 2011

Berbuka Puasa Di Kota Kemuning

berbuka puasa di Guardian branch Kota Kemuning pada


selasa malam rabu (23/08/2011)


HQ tak buat acara berbuka puasa untuk staffnya


sebelum nie plan ada tapi last minute cancell


jadi bila branch KK nak buat


aku ambil peluang untuk pergi ke sana


tak pernah sampai lagi branch KK nie




tak tahu jalan ke sana


jadi follow En.Faizul ke sana


aku dan syikin bawak anak masing-masing


dalam kereta memang haru biru jadinya


bergaduh plak si umairah dan rayyan


umairah bawak teadybear hello kitty nya


dan rayyan plak berebut nak jugak hello kitty si umairah


hah apa lagi menangis la umairah


tapi nasib baik la jugak umairah boleh mengalah


tukar dengan teadybear panda rayyan


bila rayyan dah bosan pegang kitty


dipulangnya semula kitty tu pada umairah






sakit jiwa jugak ikut En.Faizul nie


ialah sesat barat dibuatnya


di round d block boleh plak buat pusingan 2x di situ


aku dengan syikin dah tergelak2 tak ingat dalam kereta


boleh plak ikut jalan mati


geram betul


tiba masa azan magrib berkumandang


tak tahu nak makan apa ialah dalam kereta takder apa yang nak di makan


syikin plak teringat ada kek kukus yang aku bagi sampel pada dia


emmm ada la makan secubit kami berdua


selebihnya umairah dan rayyan yang telan






sampai di Branch KK semuanya tengah nak solat magrib


aku sampai terus minum air


banyak jugak lauk pauk yang di sediakan


nasi briyani..sambal ayam dia memang sedap gila


umairah dan rayyan bantai makan murtabak


sedap jugak murtabak dia






umairah duduk depan bersama dengan aku


rayyan duduk di tengah seat


nie pun berebut jugak nak berdiri tengah seat


tu yang umairah mengalah duduk di riba aku


ialah umiarah kan kakak


dia dah biasa mengalah dengan adiknya umar





sebelum naik ke atas



bergambar dulu di bawah



ada ker patut umairah ajak makan di kedai cina



hehehehhehe



rajin betul la si diela nie



kami datang dorang hidangkan untuk kami



padahal makan buffet jea



tapi nasi briyani dia memang sedap





duduk melepak selepas tercekik-cekik makan



melayan karenah umairah dan rayyan





dari kiri : Eric, En.Faizul, Din dan Syafik kot





sebelum balik dapat plak si kecik dua orang nie duit raya



dari En.Samsul



not merah lagi





sebelum balik pasti la bergambar lagi kan



dari kiri : Hanis, Pn.Azmah, Diela, Syima, Aku dan Syikin



terima kasih Branch KK kerna sudi menjemput kami berbuka





Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

4 comments:

  1. ya - mmg meriah sbb ramai pak guard :D

    ReplyDelete
  2. waaah..dah ada calon menantu ke na..hehe

    ReplyDelete
  3. zura - nampaknya begitu la kot..sebaya nie

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi