Thursday, 25 April 2013

Berjimat Dengan Print Sendiri ~ Buku Mewarna Untuk Anak-anak

kita sebagai ibu bapa pasti nak terbaik untuk anak-anak
betul tak
korang selalu spend duit untuk beli buku baper RM sebulan
biasanya aku akan spend dalam RM50.00 untuk beli apa-apa buku
untuk umairah dan umar
tak kesah la buku mewarna..buku animal..buku cerita..buku nyanyi
atau buku-buku yang lain
kalau kita dapat kurangkan perbelanjaan untuk anak-anak
pasti kita happy dan poket kita pun happy
betul tak

bab buku-buku yang lain terpulang
cuma skang nie aku nak tunjuk pada korang
macam mana kita nak berjimat supaya selepas nie
tak perlu lagi beli buku mewarna untuk anak-anak
just print pada A4 paper..dan sudah siap

1st step : korang klik link di bawah nie


2nd step: akan keluar website dia
--akan keluar gambar macam di atas nie--


 3rd step : pilih gambar apa yang korang nak print
--kalau anak-anak korang minat Hello Kitty--
klik pada gambar Hello Kitty


 4th step : dah klik pada gambar yang anak korang suka
--akan keluar perlbagai jenis karekter kartun Hello Kitty--
time nie memang akan rambang mata
sebab semuanya cantik-cantik belaka

 5th step : pilih kartun dari pelbagai jenis karekter 
--lepas klik akan keluar gambar besar--
just print jea gambar tu
pastu akan keluar sebijik macam gambar Hello Kitty pilihan aku nie

hah macam mana senang jea kan
mudah..jimat..anak pun suka
boleh print banyak-banyak
pastu buat binding sendiri
pastu buat cover binding sendiri
nampak kelainan di situ
betul tak

selamat mencuba "D



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

2 comments:

  1. wahhh meanrik la. kalau momoy kawen dan ada anak nnt. harus momoy buat mcm ni jer. tapi b4 tu kena cari b dulu la. haiss

    ReplyDelete
  2. nice sharing...nnt bolehlah saya printkan utk anak2...boleh jimatkan duit.

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi