Tuesday, 16 April 2013

Jalan-jalan di Pasar Stadium

hari ahad lepas
mr.hubby ajak pergi ke pasar Stadium Shah Alam
nak mencari barang katanya
aku ok jea memandangkan sudah 3 hari memerap di rumah
jadi ajakan berjalan-jalan memang aku suka 
dapat hirup udara luar ~ konon-konon la

kami keluar dari rumah pukul 9.30am
sampai dalam pukul 10.00am
mencari parking pun mudah
sampai-sampai memang tak mencari apa pun
terus laju jea kaki pergi ke area menjual makanan
di sini cakap la nak makan apa
macam-macam ada
cuma aku sakit gigi tengok jea la
nak makan masih lagi menahan sakit

--gaya anak-anak berjalan--
berpimpin tangan
umairah dan umar

--tak sah kalau datang ke sini tak perkena roti bom--
sangat la sedap
lembut jea bila makan rotinya
cicah dengan kuah dhal
menjilat jari

--potato cheese--
RM4.00
nasib baik lembut
boleh la aku menjamah

--umar gayanya skang macam budak besar--
pakai cap terbalik

--umar si bam bam--

--umairah yang banyak mulut--

 lepas puas makan
dan beli kudapan ~ kerepek-kerepek
kami pusing hingga kaki penat hehehehhee

umairah meregek nak beli Fish
--meregek dengan wannya dapat la Fish--
try meregek kat aku memang aku tak belikan
beli hari ahad
hari isnin dah mati kehkehkeh

ikan emas kan tak tahan lama
perlu ada oksigen dalam bekas baru boleh hidup lama

--sukanya hati dapat ikan emas--

--umar nak rabbit--
tapi awal-awal aku say No
nanti saper laks yang kena jagakan
sudahlah Turtle atuknya kena jaga
nie nak bela rabbit..no no no
jom kita beli benda lain

belikan mainan jea untuk umar
nasib baik la umar tak banyak songeh
ikut jea

emmmm dalam sakit-sakit tetap merayap jugak kan eheh



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

7 comments:

  1. Wan umairah umar tu mcm nenek zakwan nayli :)

    Fm dh sampai?

    ReplyDelete
  2. bukan main dua beradik tue pimpim tangan

    ReplyDelete
  3. da request dekat DH nak pergi sini.. tapi takde mase lagi.. inshaAllah nanti.. :)

    ReplyDelete
  4. nampak sedap sgt potato cheese tu....

    ReplyDelete
  5. klu semua umar nak bela,tak yah la umar g zoo yer....

    ReplyDelete
  6. ehhhh~ zura pon gi jugak tau ke pasar stadium.. tak jumpe yer kita..:)

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi