Wednesday, 3 April 2013

Buku Warna Pilihan Ibu Sendiri

suka pergi kedai serbaneka
sebab macam-macam ada pilihan barangan comey di jual di situ
last week pergi ke kedai serbaneka nie
sambil beli barang untuk diri sendiri
terbeli sekali untuk anak-anak
kalau beli untuk anak-anak
sudah semestinya buku warna dan pensil warna
sebab murah jea jual di sini
buku warna hanya RM2.00
dan pensil warna RM2.50
boleh la belikan untuk budak berdua nie

tapi sejak sudah jumpa website colouring book
terus sudah tak beli buku-buku warna nie
just beli buku cerita jea

--muka happy dapat gift from ibu--
untuk umairah sudah semestinya la buku mewarna Princes

--untuk umar buku warna Ben10--
alamak terpandang tempat lain laks si umar nie

--ok one more time snapping picture--

aktiviti malam ialah duduk dengan budak berdua nie
membuat latihan menulis ~ umairah
mewarna dan menconteng ~ umar

rasanya nak beli water colour la
sebab tengok mummy ayu bagi Ian dan Irish mewarna
macam elok jea
aku macam takut nak bagi guna water colour sebab takut budak berdua nie termakan atau terjilat jea
sebab tu la takut sampai skang nie nak bagi anak-anak xplore dengan warna

apa pendapat korang?
bahaya tak penggunaan water colour?



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

6 comments:

  1. suka la masing2 yer.
    bab water color tu, ada yg memang khas untuk kanak2..but mahal sikit la...Ayu beli yg biasa2 jer..
    and bila kasi diaorang main tu...make sure lapik dulu ngan surat khabar or tikar..so takde la carpet / lantai kita kotor....and jgn pakakan baju cantik2..takut kena water color tu
    and yg paling penti..kita ada kena ada sama and guide diaorang...bab makan tu..takde la..kita jaga la..mesti diaorang suka nanti, tambah2 bila 1st time kan...

    ReplyDelete
  2. under supervision aaaa kalau nak belikan kids water color...

    ReplyDelete
  3. anak munna pun suka mewarna .... lagi2 meya.. pantang ada masa terluang mesti mewarna je kejanya... tapi tak pernah lagi bagi dia guna watercolour

    ReplyDelete
  4. kalau dalam pengawasan tak kot kak.. mesti umar n umairah seronok bile dapat water colour..

    ReplyDelete
  5. x berani jugak nak bagi budak2 guna water color.. takut dorang termakan~

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi